Dezvăluiri din culise. Câți bani încasează Mihaela Rădulescu pentru o reclamă

Mihaela-Radulescu-si-felix-2

Dezvăluiri din culise. Mihaela Rădulescu știe cum să-și rotunjească veniturile într-un mod considerabil. Vedeta a dat, recent, o super lovitură.

A bifat două contracte dintr-un foc. Este vorba despre contractul pe care l-a semnat cu un cunoscut lanț de magazine. Se pare că pentru o singură reclamă, Mihaela a primit o sumă cu patru zerouri în coadă. Vorbim despre o sumă în euro.

“Am fost la «Like in bucatarie» (…) – am gatit, am cunoscut oameni faini, ne-am distrat si… am realizat ca o vacanta de vis in Europa e… la o aruncatura de unt in tigaie! (…)”, a scris Mihaela Rădulescu când a făcut publică reclama pagina sa oficială de Facebook.

Mihaela a filmat o reclamă alături de actorul Andrei Aradits și de chef Florin Dumitrescu pentru Lidl.

Frumoasa moldoveancă are un standard ridicat. Bruneta cere cel puțin 5.000 de euro pe oră pentru a participa la un eveniment, face niște poze cu fanii, petrece o oră în acea locație și pleacă.

Duce o viață de lux în Monaco

Mihaela locuiește de mai mulți ani în Monaco. Vedeta are o relație cu Felix Baumgartner de cinci ani. Anul acesta, iubitul său i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă.

“Happy 5th anniversary my love. Thank you for all these outstanding moments together. I love you #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary (n.r.: Aniversarea cu numărul 5 să fie una fericită, iubirea mea. Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #aniversare)”, a scris logodnicul vedetei pe contul lui de Instagram.

Revista Presei