Dezvăluiri dintr-o carte interzisă publicului despre Michelle și Barack Obama. Detalii șocante ies la lumină

de: Ana Toma
29 sept. 2020
Dezvăluiri dintr-o carte interzisă publicului despre Michelle și Barack Obama. Detalii șocante ies la lumină
TACOMA, WASHINGTON - MARCH 24: Michelle Obama speaks with a local book group about her book "Becoming" at the Tacoma Public Library main branch on March 24, 2019 in Tacoma, Washington. (Photo by Jim Bennett/Getty Images)

Michelle și Barack Obama formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lume. Deși aceștia sunt admirați în spațiul public pentru respectul reciproc de care dau dovadă, în spatele ușilor închise lucrurile stau cu totul și cu totul diferit. 

O carte biografică neautorizată The Amateur, publicată în anul în 2012 scoate iveală detalii halucinante despre relația dintre cei doi soți. Se pare că Michelle Obama era obsedată de soțul ei, chiar dacă la acea vreme ei erau căsătoriți deja de 21 de ani, iar fiicele lor erau adolescente.

Autorul Edward Klein susține că fost primă doamnă era extrem de geloasă și se asigura întotdeauna că Barack Obama este monitorizat la fiecare întâlnire cu o persoană de sex opus. Această poveste este susținută de mărturiile a peste 200 de prieteni apropiați ai cuplului, care au descris crizele de gelozie făcute de Michelle Obama.

”Michelle Obama este foarte geloasă, aș spune chiar neobișnuit de geloasă. Majoritatea persoanelor după atâtia ani de mariaj, au încredere și nu-și urmăresc soții și nici nu-i controlează”, spunea o sursă din anturajul celor doi.

Femeile din preajma lui Barack erau monitorizate 

Aceași sursă a mai precizat că nu exista deloc încredere între cei doi soți, iar fosta primă doamnă își dorea controlul total.

”Michelle pare să nu aibă deloc încredere în Barack. Insistă să-i știe fiecare mișcare și dă buzna peste el în tot felul de momente nepotrivite. Ea a dat de înțeles foarte clar, în cercul ei de apropiați, că dorește ca femeile din proximitatea lui Barack să fie supravegheate și vrea să fie informată pe cine pune el ochii sau cu cine devine mai apropiat”, a mai menționat sursa.

Această gelozie halucinantă s-a abătut și asupra lui Oprah Winfrey. Michelle Obama considera că aceasta, cu miliardele ei și stilul său de viață elitist, nu ar fi fost un bun sfătuitor al lui Barack.

Lista neagră a femeilor nu se oprește aici. În urmă cu câțiva ani, conform National Enquirer pe locuri fruntașe se aflau Scarlett Johansson și Kerry Washington, cărora, considera Prima Doamnă, le plăcea prea mult să flirteze.