Dezvăluiri explozive despre Ion Țiriac: Da, a făcut și asta!

Celebrul jucător de tenic Boris Becker a acordat un interviu pentru Eurosport în care a confirmat una dintre cele mai amuzante povești despre Ion Țiriac. 

Boris Becker a povestit cum cel mai bogat român la ora actuală a fost în stare să-i spele șorțul jucătorului de tenis.

„E adevărat, da! Ion a fost antrenorul meu mai întâi, apoi mi-a devenit manager. În relația dintre jucător și antrenor faci multe lucruri care nu sunt pentru persoanele din exterior, inclusiv spălarea șorțului sau racordarea rachetei. Ion Țiriac era un om de acțiune”, a declarat legenda tenisului mondial.

Ce spune despre Simona Halep 

Fostul tenisman german Boris Becker, cu şase Grand Slam-uri în palmares, a declarat cu prilejul lansării turneului Superbet Chess de la Bucureşti că Simona Halep are nevoie de o mai bună programare a meciurilor în partea a doua a sezonului şi o vede printre favorite la Australian Open 2020.

”Simona este încă o jucătoare de top. Problema pentru ea este să-şi facă o programare pentru a rezista tot anul. Ea a părut obosită în partea a doua a anului, pentru că a stat mai mult pe teren pentru a-şi câştiga meciurile. De obicei peste două ore, iar din punct de vedere fizic şi mental a început să obosească în a doua parte a anului. Au supărat-o şi accidentările, dar cred că Darren Cahill va fi atent, o va supraveghea şi va găsi un program mai bun pentru a doua parte a anului. Este evident că a devenit dificil pentru ea să câştige două meciuri la rând. La Australian Open, din cauza suprafeţei şi pentru că este la începutul anului, are o şansă potenţială de a câştiga anul viitor. Am vorbit mult cu ea, dar nu cred că are nevoie de sfatul meu. Darren Cahill şi staff-ul ei ştiu ce au de făcut”, a declarat Boris Becker.

Loading...

Revista Presei