Dezvăluiri fabuloase despre Gigi Becali! Secretul nespus al latifundiarului: S-a aflat după 25 de ani

gigi becali

Sunt dezvăluiri fabuloase despre Gigi Becali. Acesta este secretul nespus al latifundiarului din Pipera. S-a aflat după 25 de ani.

Gigi Becali are parte de un moment aniversar în acest an. Sărbătoește două decenii și jumătate de căsătorie cu soția lui, Luminița. Cei doi se cunosc însă din 1984.

Marele secret al lui Gigi Becali

Gigi Becali și Luminița Becali vor sărbători, în acest an, 25 de ani de la căsătorie. Mariajul celor doi a început în 1994, atunci când actualul finanțator al roș-albaștrilor era necunoscut publicului larg.

A fost vorba despre o căsătorie aranjată, așa cum se obișnuiește în comunitatea machidonilor. Gigi și Luminița s-au cunoscut în 1984, atunci când el avea 26 de ani, iar ea împlinise 14 ani, conform cancan.ro.

Dar asta nu e tot. Cei doi erau rude. Gigi și Luminița sunt veri de gradul al 3-lea. Asta nu le-a umbrit însă relația. Cuplul are trei fete Theodora, Alexandra și Cristina, primele două fete fiind botezate de Gheorghe Hagi. „Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”, spunea Gigi Becali despre partenera sa de viață.

Revista Presei