Dezvăluiri incendiare ale Laurei Cosoi! Fosta iubită a lui Smiley a spus totul: Secrete neștiute

Una dintre cele mai apreciate și dorite femei din lumea mondenă autohtonă face dezvăluiri incendiare. Laura Cosoi a devoalat secretele neștiute din viața ei. Fosta iubită a lui Smiley a vorbit despre profesie, dar și despre diete.

Are o carieră artistică de invidiat, dar și o familie minunată. Ne referim la una dintre cele mai râvnite femei din România, Laura Cosoi.

Dezvăluiri de senzație ale Laurei Cosoi

Pe lângă carieră, frumoasa blondă are și un atu care o apropie și mai mult de fani. Deși are 37 de ani, nu-I arată deloc. Are un corp care le face invidioase și pe fetele de 20 de ani. Laura Cosoi nu-și neglijează deloc aspectul fizic. Chiar dacă spune că nu prea are timp de sport, actriţa are un trup de invidiat. Dar care sunt secretele secretele care o ţin în formă perfecta? Laura Cosoi a dezvăluit totul.
„Beau multă apă. Asta în primul rând. De când mă trezesc, până seara. Am o stică cu apă la mine tot timpul. Merg, fac plimbări. Nu am cum să ajung la sală pentru că în momentul de faţă am un program haotic. Lucrez la două spectacole, am repetiţii, merg la genul acesta de evenimente care merită toată energia mea şi nu apuc să fac atât sport pe cât mi-aş dori dar am grijă la ce mănânc”, a spus Laura Cosoi, conform click.ro.

Ce nu-I lipsește din masa zilnică

Laura Cosoi dezvăluie faptul că mănâncă sănătos, iar fructele nu-I lipsesc de la masa în nicio zi. „Încerc în fiecare zi să mănânc fructe. Şi nu mănânc neapărat nu ştiu ce fructe exotice, mănânc ce avem noi pe piaţă în momentul acesta, mere, pere, prune, struguri. Nu mă dau la o parte de la fructele de sezon. Dar, evident că nu îmi lipseşte avocado. Mănânc şi carbohridraţi, mănânc paste, mănânc de toate”, a mai spus Laura.

Micul dejun nu-l ratează niciodată, iar, cel târziu la ora 19.00, mănâncă la ultima masa a zilei. „Dimineaţa am o masă destul de consistentă. Mănânc bine, apoi mai am o masă consistentă pe la 14.15, apoi seara pe la 18-19 este ultima masă, care nu este atât de consistentă de obicei. Mănânc o salată de fasole, de exemplu, sau un peşte la grătar, ceva ce se prepară foarte uşor, fără pâine”, a povestit actriţa.
Mai mult, și soțul ei o răsfață atunci când vine vorba de micul dejun. „Soţul meu mi-a pregătit pâine prăjită cu unt, cu brânză feta deasupra şi cu roşii şi cu ou fiert tăiat în bucăţele. Ce m-a amuzat cel mai tare a fost că a preparat totul sub formă de soldăţei . Am crezut că este mâncarea pentru Rita, însă el pregătise pentru mine. A fost foarte tantru şi drăguţ”, a mărturisit Laura Cosoi.

Îndrăgita actriţă a mai spus că în afară de acest festin a mai băut două pahate cu apă şi un fresh de portocale. „Imediat cum mă trezesc beau un pahar cu apă, apoi o gură de cafea apoi mănânc. Apoi mai beau apă, după ce mănânc, dar las un pic de pauză”, a explicat Laura Cosoi.

Actriţa recunoaşte că nu prea mănâncă fast-food, însă uneori mai face această greșeală. „Eu nu am ajuns să mănânc la fast food de foarte mulţi ani până când am făcut repetiţii pentru spectacolul „Ghici cine te sună”, iar Teatrul Elisabeta se află deasupra unui fast-food. Am mâncat de trei ori într-o săptămână. Nu-mi venea să cred. Nu refuz total ideea. Pot să mănânc şi fast-food o dată la nu ştiu cât timp, dar nu trebuie să devină o rutină. M-am simţit vinovată. Mi s-a părut exagerat. Dar aveam repetiţii zilnic, trebuia să îmi comand sau să îmi iau la pachet şi mi-a fost mai comod aşa”, a încheiat Laura Cosoi, conform sursei citate.

Loading...

Revista Presei