Toggle Menu
  1. Home/
  2. ANALIZE – Drept la țintă!/

Dezvăluiri incendiare: Tudorel Toader ar cere demisia lui Kovesi! Cine ar acoperi-o este surpriza secolului

România pare o scenă de circ, însă unul grotesc, de cea mai proastă calitate, în care spectatorii sunt insultați cu glume sinistre. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu (SRS), fost pușcăriaș, a dezvăluit într-o intervenție la Antena 3, că raportul ministrului Justiției Tudorel Toader, cu privire la activitatea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi ar fi fost deja înaintat lui Liviu Dragnea.

SRS susține că în raport sunt invocate mai multe motive pentru care Kovesi ar trebui demisă și ca de fapt concluzia clară a raportului ministrul Justiției este că se impune demiterea șefei DNA. Cel care ar refuza această variantă ar fi, culmea, chiar Liviu Dragnea, care i-a impus să mai aștepte și să lase lucrurile așa deocamdată.

Președintele PSD nu a oferit niciun fel de reacție cu privire la această informație proaspăt aruncată pe piață și nici Tudore Toader nu a confirmat sau infirmat dezvăluirea. De fapt a fost totul lăsat în aer, iar Laura Codruța Kovesi continuă să conducă DNA sub presiunea pierderii scaunului.

Sorin Roșca Stănescu a mai aruncat pe piață informații care nu s-au confirmat niciodată și cu altă ocazie. De profesie jurnalist, acesta a fost inclusiv senator PNL și o voce foare puternică în partid la momentul respectiv. Odată cu condamnarea la închisoare și-a încheiat și cariera politică, iar acum este invitat destul de des la Antena 3, unde lansează regulat teorii care de cele mai multe ori nu au legătură cu realitatea.

Advertisement

Însă nu putem să nu ne întrebăm cu Laura Codruța Kovesi continuă să conducă DNA deși performanțele sale ca manager al instituției lasă de dorit. Eșecul din dosarul Microsoft, dar și toate celelalte dosare cu implicații internaționale, care stau pe loc sunt argumente care arată că DNA are nevoie de o revigorare.

Poate te interesează și…

O escortă de lux, care s-a culcat cu 10.000 de bărbați, dezvăluie: ce vor de fapt bărbații și cum preferă să fie o femeie

Joburi de vis și salarii de mii de euro! Nu ți se cere nici măcar bacalaureatul

O recunoașteți? Nu s-a știut până acum: ziua la televizor, noaptea angajată la videochat

Andrei Huluban/ Sursa foto: romaniajournal.ro

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție