Dezvăluiri incredibile despre soția lui Ceaușescu. Ce făcea Elena pe ascuns

19 dec. 2019
Dezvăluiri incredibile despre soția lui Ceaușescu. Ce făcea Elena pe ascuns

Au ieșit la suprafață detalii explozive din viața soților Ceaușescu. Sosia dictatorului a spus totul, după 30 de ani de tăcere. Este vorba despre Dumitru Burlan, colonel de Securitate.

Acesta a stat în preajma familiei Ceaușescu pentru o perioadă mai mare de 16 ani, timp în care filtra persoanele care se apropiau de dictator. Acesta a devenit sosia lui Nicolae Ceaușescu.

„La început nu a vrut, era cam orgolios. Zicea că nu se poate. Îl convinge Pleșiță că rușii vor să-l omoare și Nicolae Ceușescu a fost de acord cu dosarul meu. Eu aveam 33 de ani, el avea 50 de ani. A început operațiunea. Treaba mea era să plec de acasă cu tot alaiul, îmbrăcat ca el. Nicolae Ceaușescu nu stătea pe banchetă, stătea în față. Era toamna anului 1972, lumea mă saluta pe străzi. Trebuia să mă comport exact cum se comporta el. Ajungeam la Comitetul Central și mă duceam la serviciul meu și îmi făceam treburile mele personale”, și-a amintit Dumitru Burlan, potrivit antena3.ro.

Elena Ceauşescu era diabolică și avea obiceiuri bizare

Acesta a vorbit și despre soția lui Nicolae Ceaușescu. Elena punea mereu câte o frunză sub covor, pentru ca, la sfârşitul zilei, să verifice dacă femeile de serviciu au făcut curățenie așa cum trebuia.

„Băga frunze sub covor să vadă dacă face curat”, a dezvăluit Dumitru Burlan. 

„Eu răspundeam de tot personalul lor. Elena era afurisită. O fată mi-a spus că a găsit în cadă o bucățică de scotch. Ea lipea acel scotch să vadă dacă femeia de serviciu spală cada peste tot”, a mai spus fostul ofiţer de Securitate.