Dezvăluiri incredibile în scandalului momentului! Cine l-a bătut pe What’s Up: S-a aflat totul

Whatsapp bataie

Ies la iveală amănunte incredibile în scandalul momentului. Sunt dezvăluiri incredibile despre cântărețul What’s Up. Vedeta a ajuns pe mâinile poliției după ce și-a bătut iubita. Și cântărețul a ieșit însă foarte șifonat în urma scandalului.

What’s Up a fost pus sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile, după ce şi-a bătut fosta iubita, apoi s-a luat la trântă cu poliţiştii chemaţi să intervină.

What’s Up, bătut de polițiști

Oamenii legii i-au făcut dosar penal pentru ultraj, dar întreaga situaţie este mult mai complexă. Se pare că Marius Ivancea care a fost reținut luni seară și condus la Secția 17 Poliție din București a avut de suferit la secție. Ajuns aici, artistul a continuat să amenințe verbal polițiștii, se arată în comunicatul transmis de instituție, iar în timpul controlului corporal, oamenii legii ar fi găsit droguri asupra artistului.

Se pare că What’s Up a fost „călcat în picioare” de oamenii legii. Imediat după ce i-au pus cătușele și l-au trântit la podea, polițiștii s-ar fi văzut nevoiți să folosească forța brută ca să-l potolească pe artist. „L-au călcat în picioare după ce i-au pus cătușele. S-au suit cu picioarele pe el. Din această cauză Marius a reacționat și l-a mușcat de picior pe unul dintre polițiști. Cred că și el a fost provocat de oamenii legii”, spun surse din anchetă, citate de cancan.ro.

Iniţial s-a crezut că vânătăile pe care What’s Up le avea pe gât şi faţă provin de la scandalul cu iubita sa, în urma căruia a fost chemată poliţia. Anterior scandalului, artistul a fost suprins în zona Unirii din Capitală în timp ce se plimba cu trotineta electrică. Aflat la trecerea de pietoni, acesta a forțat traversarea semaforului pe culoarea roşie, fiind la un pas să fie lovit de un autobuz.

Revista Presei