Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Dezvăluiri neașteptate! Când va avea loc nunta dintre Gina Pistol și Smiley

  1. Home/
  2. Entertainment/

Gina Pistol este unul dintre cei mai longevivi iepurași Playboy. Aceasta a intrat în atenția producătorilor TV odată cu apariția ei în celebra revistă pentru bărbați. Ajunsă la 37 de ani, ea a trecut prin mai multe dezamăgiri din punct de vedere sentimental, dar acum pare să-și fi găsit liniștea alături de Smiley.

ReclamaMai întâi s-a zvonit că Gina ar fi însărcinată, motiv pentru care acum întrebarea care stă pe buzele tuturor este pe când nunta. Vedeta Antenei 1 pare că și-ar dori să se întâmple cât mai rapid fericitul eveniment, dar nici nu vrea să pună presiune pe iubitul ei.

Astfel că atunci când este întrebată de jurnaliștii mondeni despre acest subiect, ea alege mereu un răspuns diplomat. “De măritat nu ştiu, nu îmi fac planuri! Sunt sigură că Dumnezeu are el grijă şi de asta. Consider că în viaţă nimic nu este întâmplător! Am momente când sunt fericită, am momente când am motive de supărare sau de tristeţe, sunt un om normal. Felul meu de a fi este acela al unui om optimist. Din cea mai întunecată zi încerc să văd lumina de la lună sau de la stele”, a declarat Gina Pistol pentru click.ro.

Vezi și Surpriză uriașă! Fosta componentă a trupei ASIA, verișoară primară cu Ștefan Bănică Junior

ReclamaPrimul care a vorbit despre sarcina Ginei Pistol este chef Cătălin Scărlătescu, care a spus: ”Eu cred că e fetiță”. La scurt timp a venit o altă declarație, făcută în emisiunea lui Dan Capatos, chiar de către celebrul prezentator. ”Să fie într-un ceas bun, înțeleg că s-ar putea să fie gravidă. Să facă o fetiță la fel de frumoasă ca ea”, potrivit Click!.

Vezi și Scandal între Jo și Randi! De ce s-au certat fără cale de împăcare după ani buni de colaborare

Ce spunea însă Gina Pistol despre posibilitatea de a deveni mămică? ”Mie îmi e teamă de responsabilitatea mare. Vrem – nu vrem facem alegeri pentru copilul nostru. Eu l-am crescut pe fratele meu, care este cu 5 ani mai mic decât mine. Are prea mult bun-simț. Poate îmi e dat să fac un copil, doi. Tot amân așa. Zic că poate la anul”, declara vedeta TV în urmă cu o lună.

Loading...

Elena Zainea/ Sursa foto: unica.ro