Dezvăluiri rușinoase despre Meghan Markle! N-au mai putut și au spus totul despre ducesă

03 feb. 2020
Dezvăluiri rușinoase despre Meghan Markle! N-au mai putut și au spus totul despre ducesă

Agenții trimiși de Scotland Yard în Canada să-i păzească pe Harry şi Meghan au făcut o acuzaţii la adresa acestora și au dezvăluit un obicei josnic pe care ducii îl făceau legat de agenți. 

Astfel, acești agenții trimiși de Scotland Yard în Canada să asigure paza prințului Harry, a soției acestuia și a copilului lor, s-au plâns că sunt folosiți pe post de curieri de către aceștia. Asta în condițiile în care aceștia sunt plătiți de către statul britanic, într-un gest de mărinimie pentru cuplul fost regal.

Presa din Marea Britanie spune că gărzile de corp sunt trimise să trimise să facă aprovizionarea sau să ridice comenzi de mâncare pentru ducii de Sussex.

 O mică armată de agenți 

Nu mai puțin de 15 agenți ai Scotland Yard au fost trimiși special în Canada pentru a-i păzi împreună cu forțe locale pe Harry, Meghan și Archie, în vârstă de 9 luni. Asigurarea protecției acestora va costa între 4 și 8 milioane de dolari pe an.

Ducii de Sussex au renunțat la îndatorile de membri ai casei regale, iar despărțirea oficială va avea loc în primăvară.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au anunţat că renunţă la statutul pe care îl au în cadrul familiei regale, urmând să-şi stabilească un alt rol şi îşi vor împărţi timpul între Marea Britanie şi America de Nord.

„Acestea ne vor permite să ne creştem fiul să aprecieze tradiţia regală în care s-a născut, oferind familiei noastre spaţiul necesar pentru a se concentra asupra unui nou capitol, dar şi să ne lansăm o entitate proprie de caritate. Suntem nerăbdători să împărtăşim toate detaliile privind următorul pas, pe măsură ce vom continua să colaborăm cu Majestatea Sa, cu prinţul de Wales, ducii de Cambridge şi cu toate părţile relevante. Până atunci, vă rugăm să primiţi mulţumirile noastre pentru sprijinul continuu”, a scris cuplul regal.

Ducii de Sussex au ataşat mesajului o fotografie din 2017, când şi-au anunţat logodna.

Cei doi au declarat că distanţarea de familia regală este şi din cauza presiunii mass-media.

„Orice femeie, când este însărcinată, este vulnerabilă. Este o mare provocare. Şi, mai ales când eşti femeie, asta înseamnă mult. Şi adăugaţi la asta faptul că eşti mamă tânără şi tânără căsătorită”, a explicat ea în documentarul „Harry & Meghan: An African Journey“, turnat în timpul sejurului cuplului princiar în Africa.