Dezvăluiri șocante: o vedetă super cunoscută a recunoscut că a fost vândută de proprii părinți în copilărie. Mărturii cutremurătoare din infern

5bec44e448eb12263e322d72

O vedetă super cunoscută vine la înaintare cu detalii cutremurătoare din infernul pe care l-a trăit ani de zile. Artista a mărturisit cum a fost vândută de propria mamă și de copilăria șocantă pe care a putut să o trăiască. 

Sofia Vicoveanca nu se mai ascunde. Toți o cunosc pentru muzica pe care o face, dar puțini știu drama prin care cântăreața a trecut în perioada copilăriei sale. Aceste lucruri au marcat-o complet, iar la ani distanță, s-a hotărât să spună tot adevărul.

Traumele ei au început de la vârsta de doi ani, atunci când tatăl său a fost luat prizonier de către sovietici, după anexarea Bucovinei de Nord de către Uniunea Sovietică. Bărbatul a fost închis în lagăr, iar ea și mama ei au fost nevoite să plece în coloana de refugiați.

”Când m-am născut, tata era concentrat în armata română, iar mama, Veronica, se ocupa singură de gospodărie. Pe atunci, aveam o situaţie relativ bună, părinţii mei dispunând, pe lângă pământ, de vaci şi cai, de un magazin de mărunţişuri, în care se vindeau diverse produse, cum ar fi sarea sau chibriturile. Dar această situaţie n-a durat prea mult.

O dată cu înaintarea frontului spre Bucovina, am plecat cu mama în coloana de refugiaţi. Nu împlinisem doi ani’, a povestit pentru Libertatea Sofia Vicoveanca.

Vândută de părinți, fără milă

Copilăria îndrăgitei artiste a fost un adevărat infern. Ea a trăit în lipsuri, iar gândul că nu știe nimic despre soarta tatălui său amplifica aceste trăiri.

”Eram atât de săraci, încât n-am nici măcar o fotografie cu mine şi cu mama din acea perioadă. Nu ştiu cum arătam când eram mică! În plus, tata a căzut prizonier la ruşi şi n-am mai aflat nici o veste despre el mulţi ani. Prin sat, oamenii îi spuneau mamei ‘refugiata’ sau ‘văduva’. Toată lumea credea că tatăl meu murise în Rusia!”, a mai povestit artista.

Ultimul gest făcut de mama ei, avea să-i schimbe viața complet. Mama artistei a ”vândut-o” la sfatul unei prietene.

”Am fost vândută, părinții mei au mai avut 2 băieți care au murit. O femeie a sfătuit-o pe mama să mă vândă. Primeam pachete… conserve, biscuiți, nu știam dacă tatăl mai trăiește. Îmi dădea mama pe zi un cubuleț de ciocolată. Îl luam și fugeam și mă ascundeam, stăteam ore în șir cu limba pe acea bucățică de ciocolată”, a mărturisit vedeta. 

Citește și:

Revista Presei