Dezvăluiri teribile ale Danei Rogoz! Ce a făcut vedeta chiar de ziua ei: „Am plâns de am rupt”

Celebra Dana Rogoz a trecut prin clipe teribile chiar în ziua în care a împlinit 34 de ani. Chiar actrița a fost cea care a dezvăluit ceea ce i s-a întâmplat.

A fost o adevărată dramă pentru câteva ore. Dana Rogoz și-a pierdut una dintre cele mai dragi ființe din viața ei. Chiar vedeta a mărturisit clipele prin care a trecut.

Dana Rogoz și-a pierdut câinele de ziua ei

Dana Rogoz a împlinit 34 de ani, iar prima zi din noul an al vieţii ei a început cum nu se poate mai rău. Îndrăgita artistă a trecut de la bucurie la agonie şi, din nou, la bucurie. Ce i s-a întâmplat?

Joi seara, Dana Rogoz a avut premiera celui mai nou film în care joacă, iar bucuria a fost una incredibilă. Toţi cei care i-au fost alături s-au arătat încântaţi de film şi de prestaţia actriţei. Dar, fericirea actriței nu a durat prea mult, asta pentru că patrupedul ei s-a pierdut. Cea care a făcut anunţul a fost buna ei prietenă, Adela Popescu.

Patrupedul a fost căutat toată noaptea, iar vineri dimineaţa, Dana Rogoz a decis chiar să lipească afişe pe străzi şi să ofere recompensă, totul pentru ca micuţul animăluţ să ajungă, din nou, la familia lui.
Până la urmă, câinele a fost găsit. Apoi, Dana Rogoz a plecat alături de familia ei la Paris, acesta fiind, de altfel, şi cadoul primit de la soţ pentru aniversarea sa.

„Doamne, ce zi! Ieri seară, după avanpremiera filmului, după ce toată ziua am spus tuturor că e cea mai fericită aniversare din viața mea, am aflat că Perdita, cățelușa mea, s-a pierdut. Am căutat-o toată noaptea, am plâns de am rupt, am zis că nu e corect ce mi se întâmplă, tocmai de ziua mea, aia „cea mai fericită”. De dimineață devreme am început să punem afișe cu poza ei din Piața Victoriei și până în Piața Rosetti. Începusem să îmi pierd orice speranța. Pe la 11:30, în schimb, Radu a primit un telefon în care am aflat la cine a ajuns Perdita noastră și cum o putem recupera. Nu îmi venea să cred! Va imaginați ce bucurie am trăit când am recuperat-o, după toate cele întâmplate. Apoi, în grabă, am plecat spre aeroport. Acolo, alte aventuri, nu am mai încăput în avion, ne-au transferat în altul…. dar într-un sfârșit, am ajuns toți 3 la Paris! Acesta a fost cadoul de ziua mea de la băieții mei și am de gând să mă bucur până duminică de fiecare clipă! Al 34 lea an al vieții mele a început foarte aventuros”, a spus Dana Rogoz pe o rețea de socializare.

Loading...

Revista Presei