Dezvăluirile care-l înfundă pe Iohannis! Greșeala imensă pe care o face șeful statului. Florin Călinescu a spus totul

22 apr. 2020
Dezvăluirile care-l înfundă pe Iohannis! Greșeala imensă pe care o face șeful statului. Florin Călinescu a spus totul

Președintele Klaus Iohannis are mari probleme. În plină pandemie de coronavirus, șeful statului are parte de o lovitură la care nu s-ar fi așteptat. Vedeta ProTV, Florin Călinescu, s-a dezlănțuit pur și simplu. 

Dezvăluiri incredibile despre Iohannis

Într-un live pe facebook, Florin Călinescu a dat de pământ pur și simplu cu Iohannis. Vedeta ProTV spune că șeful statului este doar un pion în mâna marilor puteri. Mai mult, Călinescu se revoltă pentru că tăierile ilegale de păduri din România nu au fost stopate nici acum.

„Această obrăznicie este aproape penală. Suntem idioții care vedem vehiculele cu copaci care pleacă din țară și nu face nimic.

Totul cu complicitatea tuturor partidelor, președinților din ultimii 30 de ani. Iohannis este exponentul clar al unei republici prezidențiale. Când trebuie, ia un avion și merge să noteze ce are de făcut. Când furi un copac se sesizează și satelitul american doar noi nu”, spune vedeta ProTV.

Florin Călinescu a criticat în termeni duri și lansarea 5G pe care o leagă de pandemia de coronavirus care a lovit o lume întreagă. „Orașul ăla din China, Wuhan, e primul cu 5G.

Nu sunt prăpăstios și nici apocaliptic. Nu mi-e clar cui îi este folositor acest 5G. Să aflăm și noi la ce îi trebuie cetățeanului 5G. Probabil totul este grăbit, chimicalizat. Totul de la semințe. Asta produce un venit imens unor economii de pe glob”, a mai spus Călinescu în live-ul de pe facebook.