Dezvăluri din interior: cine va câștiga sezonul 2 de la Puterea Dragostei. Andreea Mantea nu voia să se afle

Andreea Mantea

Puterea Dragostei este emisiunea cu cea mai mare audiență a Kanal D. Andreea Mantea o prezintă și se bucură de mare succes, astfel că managementul turc al postului de televiziune au fost dispuși să-i satisfacă acesteia toate capriciile. Ea locuiește acum în Turcia, alături de fiul său, unde se filmează show-ul.

Vedeta este foarte implicată în ceea ce face și nu dorește să strice surpriza pentru fani. Pe rețelele de socializare circulă multe zvonuri legate de marii câștigători. O fost concurentă vine și ea cu dezvăluiri. ”Ella și Livian vor fi câștigătorii. Așa cred eu, așa simt. Sunt cei mai iubiți de public și merită”, a spus Mary pentru Wowbiz. Și într-adevăr cei doi au primit cele mai multe voturi până în acest moment.

Cine a câștigat primul sezon

Acesta a participat în primul sezon și a rămas și în al doilea până când și-a găsit cuplu. Apoi a părăsit competiția. Prima ediție a fost câștigată de Bianca și de Bogdan Mocanu, care au primit fiecare câte 10.000 de euro. Ambii au rămas în show-ul Kanal D pentru a se bucura de premii.

Bianca a format un cuplu cu Livian, de care s-a despărțit nu cu mult timp în urmă, iar Bogdan a ales să plece din casă, după ce a format un cuplu cu Andra, de care s-a despărțit, însă afară. Aceasta a dezvăluit că iubitul ei era prea gelos și că după separare chiar s-a gândit la sinucidere, dar că acum este bine.

Revista Presei