Diana Șoșoacă trebuie sa plateasca urgent 10.000 de euro. Greseala imensa pe care a facut-o senatoarea

de: Ana Toma
25 apr. 2021
Diana Șoșoacă trebuie sa plateasca urgent 10.000 de euro. Greseala imensa pe care a facut-o senatoarea
Diana Șoșoacă este cel mai promovat politician al momentului

Diana Șoșoacă a devenit o personalitate de interes în lumea politică. Toate scandalurile, protestele și acuzațiile pe care le-a făcut în ultima vreme nu au fost scăpate niciodată din vedere de jurnaliști, însă buzunarul senatoarei a fost cam afectat.

Încercând să organizeze un nou miting în Oradea, senatoarea s-a lovit de oamenii legii, care au pus-o imediat la punct atât pe ea cât și pe soțul ei. Cei doi au primit amenzi atât de multe, încât suma totală se ridică la 10.000 de euro, conform Aktual24.ro.

Diana Șoșoacă, campioana amenzilor 

Chiar și ministrul de Interne Lucian Bode a rămas surprins de câte amenzi a putut să încaseze senatoarea Șoșoacă într-un timp atât de scurt. 

Doamna senator este campioana la amenzi, dar se pare ca n-o intereseaza”, a spus Lucian Bode, întrebat ce amendă a primit pentru participarea fara masca la protestul din 20 martie.

Pe lângă amenda de la protestul din 20 martie, Diana Șoșoacă a mai încasat și alte trei amenzi, luate în acdrul protestelor anti-mască și anti-restricții din Capitală.

Ce amenzi are de plătit senatoarea

Dacă vă întrebați la cât se ridică amenzile încasate de Diana Șoșoacă, ei bine, conform sursei citate, doar Jandarmeria Capitalei a emis sancțiuni în valoare totală de 4.500 de lei. Pentru participarea la fiecare protest, din Piața Victoriei, Parcul Izvo și Palatul Cotroceni, fără mască, senatoarea a primit câte 1.5000 de lei.

La aceste sume se mai adaugă și restul amenzilor încasate de senatoare în cadrul altor proteste pe care a dorit să le organizeze.

Diana Șoșoacă a fost luată în vizor inclusiv de premierul Florin Cîțu. Acesta mărturisea recent că se declară dezamăgit de faptul că unii membrii din Parlament încalcă legea, deși ei sunt cei care o fac, dar nu vor să o respecte. 

Din pacate, avem si parlamentari care indeamna, instiga la nerespectarea legii. Aici cred ca este vorba despre o problema morala – sunt parlamentari, fac legi, dar nu respecta legislatia. Nu am nimic cu protestele, sunt liberal, sunt oameni care ma injura, vor sa protesteze, dar sa poarte masca”, mărturisea Florin Cîțu.