Dieta care face minuni! Ce mănâncă Gabriela Cristea și cum a slăbit 14 kilograme

76684628_574292566476957_5239802166306144256_o

Gabriela Cristea s slabit 14 kilograme, după ce a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a ținut regim. Este vorba despre o dietă hipocalorică ce face minuni.

Aceasta constă în trei mese pe zi, diminneața consumă iaurt cu fulgi de secară sau mozzarela cu roșii și ulei de măsline, iar la prânz mănâncă salate și supe. Seara, Gabriela a mărturisit că mănâncă fructe de mare, sushi, grătar pui la grătar sau mămăligă cu iaurt.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, stând în picioare şi interior

Vedeta vrea să slăbească și să se ocupe de cariera sa.

”Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele. Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată, ba mai mult, va așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm! Și nu uitați: emisiunea Like a star”, a scris Gabriela Cristea pe contul ei de socializare.

Gabriela arată din ce în ce mai bine, iar pozele pe care le postează spun totul. Prezentatoarea este foarte încântată și discută despre dietă cu fanii ei de pe Facebook.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, stând jos şi pantofi

Soția lui Tavi a mărturisit că ia si niște colagen pentru a o ajuta la esticitatea pielii și la podoaba capilară și unghii.

”Mănânc o mie de calorii. Nu țin Fix-ul, beau foarte multă apă cu lămâie, mănânc banane, mango, mere, tot ce le dau și fetelor și încerc să mănânc ce se găsește de toamnă.” a spus Gabriela pe Facebook.

Revista Presei