Dieta care-ți schimbă metabolismul în câteva zile. Formula secretă a nutriționiștilor

corp

Este o dietă care schimbă metabolismul în doar 14 zile și te ajută să ai un corp suplu și o piele mai fermă. Nu trebuie să faci decât câteva lucruri extrem de simple. 

Alimentația ta va trebui să se axeze pe legume și fructe, și anume următoarele: sparanghel, sfeclă roșie, broccoli, țelină, varză, ardei iute, cicoare, usturoi, salată verde, castravete, fasole verde, ridiche, gulie, mere, afine, lămâie, ananas, piersică, roșie, căpșuni, zmeură, pepene roșu, merișoare, mango și portocale, scrie doctorulzilei.ro.

Apoi, este important ca o dată la două zile, să introduci și proteinele animale, și anume: piept de pui la grătar, organe de pasăre la grătar, mușchi de carne roșie sau pește la grătar, de orice fel.

Cel mai important lucru

Este foarte imporant de reținut că în zilele în care nu se consumă carne, se adaugă la meniul de alimente permise avocado și fructe oleaginoase: nuci, caju, nuci de Brazilia, alune de pădure.

Mai mult, când ții dieta aceasta, se beau cel puțin doi litri pe zi de apă și se face un minim de mișcare susținută, timp de 30 de minute de luni până vineri, pauză sâmbăta și duminica. Însă cel mai important lucru este renunțarea completă la zahăr.

Revista Presei