Dieta de primăvară bazată pe micul dejun! Accelerează metabolismul și crește arderile în doar 15 zile

healthy-breakfast-136397701299503901-150422160102

Există o dietă specială de primăvară care te poate ajuta să slăbești până la 7 kilograme în doar 15 zile, totul printr-un mic dejun special care îți accelerează metabolismul și crește nivelul arderilor.

Dieta de primăvară, un lucru necesar

După o iarnă lungă, prelungită de perioada de izolare și lipsa de mișcare, mulți oameni s-au trezit în situația în care au nevoie de o dietă din cauza unei acumulări de kilograme care s-ar putea simți serios după finalul stării de urgență.

Mai jos vă prezentăm o dietă de dimineață care, dacă respectați o serie de reguli simple și indicații de bun simț, vă poate ajuta să scădeți cu 7 kilograme în greutate în doar două săptămâni. Dacă începeți în următoarele zile ați putea iar să ajungeți la forma mult visată până pe data de 15 mai.

Dietă ușoară de mic dejun

Cu toate că regimul alimentar este de 15 zile, aceasta poate fi folosit și drept model pentru un meniu permanent de dimineață. Este bazat pe anumite alimente care atunci când sunt consumate la micului dejun cresc ritmul arderilor și accelerează metabolismul, scrie lyla.ro.

Reguli simple de urmat

Dacă vreți ca rezultatele să fie vizibile, în restul meselor, adică prânz și cină, trebuie să evitați să consumați mâncăruri grase sau cu carbohidrați, precum și sucurile îndulcite artificial și dulcurile cu foarte mult zahăr.

Ziua 1: o jumătate de banană, 120 de grame de fructe de pădure și un smoothie făcut din 120 de mililitri de lapte și pudra proteică de orez.

Ziua 2: iaurt grecesc, căci este mai bogat în proteine, 50 de grame de măsline și 130 de grame de orez brun.

Ziua 3: o salată de fructe care să conțînă o jumătate de banană, un măr, o portocală, dar și avocado și nuci, pentru senzația de sățietate.

Ziua 4: 250 de grame de broccoli fiert, amestecat cu o lingură de ulei de măsline extravirgin.

Ziua 5: un ou fiert, o felie de brânză (cât două degete ale tale), o felie de pâine integrală.

Ziua 6: o mâncare de ciuperci preparată fără ulei și condimentată după gust.

Ziua 7: o supă de pui (de pe care ai aruncat grăsimea întărită peste noapte, în frigider).

Ziua 8: 250 de grame de cireșe și o felie de brânză degresata (cât două degete ale tale).

Ziua 9: o salată de ridichi, cu un ou fiert și o felie de pâine integrală.

Ziua 10: 200 de grame de mâncare de fasole verde (înăbușită).

Ziua 11: 120 de grame de ton în suc propriu (nu în ulei) cu două felii de pâine integrală prăjită, pătrunjel și ardei iute.

Ziua 12: două felii de pâine integrală prăjită pe care să întindeți câte o lingură de brânză de vacă degresata, iar peste să presărați semințe de în.

Ziua 13: două linguri de unt de soia și 3-5 felii de banană, amestecate și întinse pe două felii de pâine integrală prăjită.

Ziua 14: un baton din fulgi de ovăz, un măr și un pahar cu lapte rece, degresat.

Ziua 15: o felie de pepene galben și un ceai verde, neîndulcit

Revista Presei