Dieta Honey Hi. Cel mai sănătos mod de a slăbi fără stres. Vei pierde kilograme în scurt timp

de: Ana Toma
16 sept. 2020
Dieta Honey Hi. Cel mai sănătos mod de a slăbi fără stres. Vei pierde kilograme în scurt timp

Toți ne dorim o siluetă de invidiat și totodată o stare de bine și liniște, însă cele mai multe diete sunt destul de dificil de ținut, iar stresul orelor de masă ne poate crea o anumită tensiune interioară. Astfel, dacă vrei o schimbare benefică pentru organsimul tău, Dieta Honey Hi este tot ceea ce ai nevoie.

Honey Hi este numele unui nou restaurant din Los Angeles, dedicat unul stil de viață sănătos cu mâncare pe măsură,  iar de aici pornește și numele renumite diete. Acest restaurant a fost creat de Kacie Carter și Caitlin Sullivan, două prietene care au decis să dea naștere unui proiect unic și benefic pentru persoanele care doresc să adopte o dietă echilibrată.

”Mâncarea noastra este plina de savoare, este ca o sarbatoare! Este plina de ingrediente proaspete, dintre care foarte multe legume”, descrie Kacie propriul restaurant.

Legat de ideea care le-a inspirat să dea naștere unui astfel de proiect, cele două antreprenoare susțiin că varietatea de alimente prospete stau la baza acestei decizii.

”Suntem inspirate zilnic de varietatea de alimente fresh din California, dar si de gastronomii internationale care sunt, de la sine, absolut divine!”, spun cele două prietene.

Cum funcționează dieta Honey Hi 

Honey Hi nu este o dietă specifică, ci mai degrabă un stil de viață propriu, echilibrat, pe care îl integrezi în viața ta pe o perioadă nedeterminată.

”Schimbarile nu se intampla peste noapte. Este nevoie de ani intregi, nu de trei luni, pentru a vedea si simti beneficiile”, completează creatoarele Honey Hi.