Dieta lui Cindy Crawford. A slăbit 2 kilograme în șase zile. Ce alimente NU consumă niciodată

de: Ana Toma
02 aug. 2020
Dieta lui Cindy Crawford. A slăbit 2 kilograme în șase zile. Ce alimente NU consumă niciodată

Deși are 54 de ani, Cindy Crawford arată și se simte mai bine ca niciodată. Vedeta are o siluetă de invidiat, iar dieta ei nu este un secret. Aceasta are un stil de viață sănătos, care o ajută să se mențină în formă. 

Fostul model a mărturisit că este foarte activă în continuare. Face sport de trei ori pe săptămână și nu ratează nicio plimbare cu bicicleta atunci când este cazul.

”Lucrez cu antrenorul meu, Sarah Hagaman, de trei ori pe săptămână. Facem exerciții cu greutăți pentru întregul corp, lucrăm la aparate, dar folosesc și propria greutate, făcând fandări și genuflexiuni. De obicei fac aproximativ 10 minute de exerciții cu greutăți și 5 minute de cardio.

Dacă pot merge la o plimbare pe jos sau cu bicicleta alături de soțul meu sau de o prietenă, acest lucru este doar un bonus”, a precizat Cindy Crawford pentru shape.com.

Dieta lui Cindy Crawford

Cindy Crawford acordă o atenție sporită alimentației sale. Vedeta începe ziua cu o cană de ceai verde, iar alimentele bogate în calorii sunt evitate pe tot parcursul zilei.

”Odată ce ai învăţat să mănânci corect, nu te vei mai simţi privat de anumite tipuri de alimente şi nu vei mai avea probleme cu klilogramele”, spunea fostul model în urmă cu ceva timp.

Vedeta a povestit pe larg și dieta pe care o folosește și care a ajutat-o să slăbească câte un kilogram la trei zile.

Astfel, la micul-dejun consumă 100 g musli cu lapte degresat sau 150 g terci de ovăz, apoi un fruct drept gustare. La prânz, ea alege 150 g piept de pui fiert cu condimente şi o salată de crudităţi sau 150 carne de vită la grătar cu broccoli preparat la abur, iar ca gustare un iaurt cu fructe.

La cină, ea mănâncă 200 g linte fiartă cu sos de roşii sau o salată cu piept de pui.

Deși încearcă să se abțină, uneori vedeta mai scapă și la dulciuri, iar ciocolata este desertul ei favorit.