Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Dieta lui Fuego. Cum a slăbit cântărețul 15 kg

  1. Home/
  2. Entertainment/

În urmă cu câțiva ani, Paul Surugiu avea multe kg în plus. Artistul care era tot timpul pe drumuri, cu concerte în toată țara, nu a avut niciodata timp pentru o dietă echilibrată. Așa a ajuns să acumuleze multe kg în plus care îl incomodau. Dar acum artistul a slăbit 15 kg cu dieta lui Fuego, ca să îi spunem așa.

Dieta lui Fuego este extrem de simplă. Artistul a slăbit 15 kg cu ajutorul merelor. Nu a mâncat doar mere, dar acesta a fost alimentul principal din alimentația sa. A mai consumat și lactate slabă și multe alte legume.

Dieta lui Fuego cu mere

„Am slăbit 15 kilograme cu ajutorul merelor și vă recomand să mâncați cât mai multe mere în cura de slăbire, pentru că merele nu au atât de mult zahăr. Orice fruct ați mânca vă îngrășați. Fructele au zaharuri, conțin zahăr, merele în schimb, sunt chiar indicate în curele de slăbire. Între mese am mâncat numai măr, afine și zmeură.

Am mai mâncat și perle de brânză, care sunt foarte gustoase, dar cele care conțin doar 2% grăsime. Dimineața mănânc acea brânzică, mănânc un ou românesc, Cum se face oul românesc? Îl pui la fiert în puțină apă, iar în acea apă pui puțin oțet ca să nu se prindă oul. Și îl lași acolo și îl faci cât vrei tu de moale. Și mănânci brânzica aia cu oul și mai mănânci niște ardei, niște ciupercuțe și ți-ai făcut micul dejun, care este foarte gustos.

Între mese mâncăm ori măr ori unul dintre fructele despre care v-am spus, merele ar fi mai bine să fie verzi. După-amiaza, de exemplu, mănânc o ciorbiță de legume pe care mi-o fac eu, în care pun vrocoli, în care pun ciuperci, în care pun tot felul de legume și pun foarte multă ceapă, pentru că ceapa, fie că vrem sau nu să recunoaștem, dă foarte mult gust mâncării. Mănânc un castron de ciorbă de legume și credeți-mă că mă satur. Mie îmi place foarte mult ceapa, dar știți de ce?

Pentru că ceapa este foarte bună pentru voce. Ceapa îți reglează foarte bine corzile vocale. Asta știu de la un specialist orelist foarte bun. În momentul în care termin prânzul, mai mănânc un măr între mese și seara mai mănânc un pește bun. La sală merg rar, dar mai trebuie să slăbesc 5 kg. Eu când m-am apucat de slăbit aveam 111 kg, iar în momentul acesta am 93. Aș vrea totuși să ajung la 85 de kilograme”, a declarat artistul.

Fuego nu mai mănâncă carbohidrați și zahăr

”Nu ştiu cât se vede, dar am reuşit, într-o perioadă relativ scurtă, să pierd un număr mare de kilograme, vreo 15. Am încercat, fără un regim drastic, fără cure şi liste de alimente complicate, să-mi schimb stilul de viaţă. Cred că aici e cheia şi de aici vine si voinţa în a rezista “tentaţiilor” ce apar pe parcurs. Eu sunt un gurmand, dar uite că în aproape două luni, fără să mă chinui, fără să sufăr, am găsit varianta ideală de a ajunge la greutatea dorită, trecând de la 110 la 95 de kilograme.

Pe scurt, nu mănânc carbohidraţi, pâine de nici un fel, fructe cu zaharuri, prăjeli şi, cel mai important, dulce. Nu am mai gustat nici o prăjitură, nimic, în toată această perioadă. Repet, eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, dar încerc, pe cât se poate, să menţin stilul acesta. Încerc să fac şi un minimum de mişcare, să mănânc din trei în trei ore, să găsesc forţă pentru a renunţa la pofte şi să nu exagerez noaptea, pe drumurile mele, cu mese îmbelşugate. Merele îmi sunt aproape acum, afinele şi puţin pepene roşu. În rest, credeţi-mă, mănânc de toate, în cantităţi normale. Nu sufăr, n-am restricţii, nu fac un efort măreţ.

Am găsit în schimb acum voinţa necesară şi am văzut că se poate, asta pentru că mi-am dat seama că exagerasem la un moment dat, din cauza programului. Mă simt mult mai bine acum, sunt mult mai tonic şi am mult mai multă energie. Îmi schimb şi garderoba mai nou, refac anumite costume, strâmtez altele, încerc să fac din mers aceste schimbări în bine pentru mine, revenind la formele de cândva.

Spre exemplu, când am filmat pentru noua mea emisiune de la TVR 2, am purtat o haină de acum 7 ani, realizată de doamna Doina Levintza, care nu-mi venea şi pe care nu am mai purtat-o de atunci, din motive lesne de înţeles. Mi-am dat seama acum că se poate orice, atât timp cât vrei şi cât poţi să vezi dincolo de pofte!”, a mărturisit Fuego pentru click.ro.

Ioana