Dieta lui Halle Berry! I-a schimbat complet viața. Ce alimente nu consumă niciodată

de: Ana Toma
22 iul. 2020
Dieta lui Halle Berry! I-a schimbat complet viața. Ce alimente nu consumă niciodată

Atunci când ești diagnosticat cu o boală de la o vârstă fragedă, vei fi nevoit să faci schimbări majore în viața ta. Acesta a fost și cazul lui Halle Berry, care la doar 19 a fost diagnosticată cu diabet. 

Deși a trecut prin momente dificile, în prezent, vedeta are 53 de ani și se simte mai bine ca niciodată. Diagnosticul cumplit primit în urmă cu mai mulți ani i-au impus acesteia un stil de viață diferit, pentru a putea ține boala sub control.

Astfel, îndrăgita actrița a adoptat un stil de viață mai sănătos, care o ajută și astăzi să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

Vedeta din James Bond a renunţat complet la zahăr, fructe şi la pâine, însă niciodată nu s-a înfometat. În ceea ce privește numărul meselor, Halle Berry a declarat că are patru mese pe zi, iar de la masă nu lipsesc legumele și nici carnea.

”Prin dieta pe care am adoptat-o am ales să-mi gestionez diabetul. Încerc să mănânc patru mese mici pe zi. Îmi place să mă simt puternică şi sănătoasă”, a mărturisit aceasta.

Ce alimente consumă

Dieta lui Hale Berry nu este una foarte drastică. Actrița consumă alimente cu un conţinut redus de grăsimi, zahăr şi carbohidraţi procesaţi, iar printre felurile favorite de mâncare se numără tonul la grătar sau piureul cu usturoi.

”Am început să mănânc o mulţime de legume proaspete, pui, peşte şi paste. Am renunţat la carnea roşie, de asemenea şi la fructe, pentru că acestea conţin destul de mult zahăr”, a povestit vedeta.

Un alt lucru important care stă la baza acestei diete este hidratarea. Hale Berry consumă extrem de multă apă, iar acest lucru îi conferă și senzația de sațietate.