Dieta lui Mircea Radu! Secretul care îl menține suplu: Mănânc mult!

07 dec. 2019
Dieta lui Mircea Radu! Secretul care îl menține suplu: Mănânc mult!
Mircea Radu a prezentat mulți ani emisiunea Din Dragoste de la Antena1

Îndrăgitul prezentator TV Mircea Radu a dat detalii despre secretul care îl menține suplu, deși are peste 50 de ani.

„Stil de viață sănătos, în opinia mea, este să nu faci excese. De niciun fel. Nici să mănânci, nici să bei fără măsură. De pildă, eu mănânc absolut orice, iar când îmi place ceva, mănânc mult. Dar foarte rar după ora 17.30 seara. Nu mi-am impus asta, ci așa m-am obișnuit de mulți ani. Nu fac altfel de mișcare decât plimbarea dis-de-dimineață cu câinele prin parc”, a declarat Mircea Radu.

Prezentatorul a revenit din nou la TV, cu o emisiune care se anunță deosebit de interesantă.

Timp de opt zile, carismaticul prezentator îi va însoţi pe cei opt tineri cu Sindromul Down care pornesc în aventura vieţii lor. Pe parcursul călătoriei, Mircea Radu va deveni cel mai bun prieten şi sfetnic în aventura lor, reuşind astfel ca împreună să treacă printr-o serie de experienţe de neuitat, care le vor schimba perspectiva asupra vieţii.

Vom plânge şi ne vom emoţiona

„Cred că „Down the road. Aventura” va fi un „hit”. Dincolo de asta, va fi un program iubit de telespectatori, pentru că putem fi martori la aventura vieţii unor tineri. Plecăm într-o excursie, în care nu contează destinaţia, ci doar călătoria. În decursul celor opt zile în care vom fi împreună, ne vom distra, vom râde, vom plânge şi ne vom emoţiona.

Vom trece prin toate stările de la bucurie la tristeţe, de la reţinere la voinţă şi curaj. La început, mi-am zis că voi fi alături de tineri în călătoria vieţii lor. Apoi, mi-am dat seama că ei m-au luat pe mine în călătoria vieţii mele, într-o călătorie interioară a celui care sunt şi a celui care cu siguranţă am devenit după întâlnirea cu prietenii mei speciali”, a spus Mircea Radu.

Mircea Radu a fost, de-a lungul anilor, gazda a unor apreciate programe difuzate de postul public de televiziune: „Telejurnal”, „ÎnTrecerea anilor” şi coprezentator „Femei de 10, Bărbaţi de 10”.