Dieta minune folosită de Tina Turner. Care este elixirul tinereții. Secretul din spatele unei siluete perfecte

de: Ana Toma
20 iul. 2020
Dieta minune folosită de Tina Turner. Care este elixirul tinereții. Secretul din spatele unei siluete perfecte

Tina Turner are 80 de ani și arată mai bine ca niciodată. Artista este o fire optimistă, pozitivă și mereu în formă, însă în spatele tuturor acestor lucruri stă un secret bine ascuns. 

Tina Turner pare să fi descoperit elixirul tinereții. Puțini știu însă că regina muzicii rocknroll’ nu face altceva decât să se îngrijească. În fiecare zi, aceasta profită de saună și face mult sport: urcă și coboară scări, merge pe jos, dansează și aleargă și de asemenea, este extrem de atentă la ce mânâncă și cum mănâncă.

Spre exemplu, după ora 18.00, vedeta nu mai consumă absolut nimic și are grijă tot timpul să se hidrateze corespunzător. De asemenea, nu exagerează cu dulciurile sau cu grăsimile nesănătoase.

În ceea ce privește meniul zilnic, Tina Turner iubește mâncarea italiană și consumă de două ori pe săptămână fructe și legume.

Evitați zahărul

Vedeta le recomandă tuturor care vor să ducă o viață sănătoasă și să se mențină în formă, să evite zahărul cât de mult se poate.

”Tăiați zahărul acolo unde puteți. Asta înseamnă să evitați biscuiții, prăjiturile și îndulcirea cafelei sau a ceaiului. Nu renunțați complet la dulciuri, dar consumați foarte puține, din când în când. Nu vă zgârciți la proteine. Mâncați mult pește, pui, curcan și plante bogate în proteine.

Consumați și multe grăsimi bune – macrou, somon, avocado, nuci și semințe. Fibrele sunt prietenele voastre – consumați, așadar, cereale integrale, măcar o dată pe zi. Limitați consumul de alcool la un pahar de vin roșu la cină”, sunt doar câteva dintre recomandările Tinei Turner atunci când vine vorba despre dietă, notează doctorquinn.ro.

Un alt secret pe care toți trebuie să îl știe este odihna. Vedeta consideră că somnul este esențial pentru un ten sănătos și un organism puternic.