Dieta Monicăi Bârlădeanu. Frumoasa vedetă a dezvăluit secretul: „E suficient să…”

monica

Monica Bârlădeanu a dezvăluit într-un interviu mai vechi ce mănâncă în fiecare zi pentru a preveni acumularea kilogramelor în plus. 

“Cred că cea mai mare fluctuaţie de greutate în timp a fost de 5 kilograme, iar asta se întâmplă de obicei în perioadele de haos, cu multă muncă, când nu reuşesc să am o disciplină alimentară. Imediat ce îmi impun să scap de ele, e suficient să elimin carbohidraţii şi să mănânc la 3 ore porţii mici, bogate în proteine.

40 de minute de alergare

Şi, ca să fie şi mai eficientă despărţirea de kilogramele în plus, 40 de minute de alergare, de 4 ori pe săptămână, eficientizează totul,” a spus Monica Bârlădeanu, într-un interviu pentru csid.ro.

“Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi.

În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când,” a adăugat vedeta.

Revista Presei