Dieta perfectă! Cum a reușit Carmen Minune să slăbească 10 kg în doar o săptămână. Toată lumea a vrut să știe

Carmen Minune a reușit o performanță fabuloasă. A reușit să descopere dieta perfecta. Vedeta a slăbit zece kilograme în doar o săptămână. Toată lumea a vrut să știe cum a putut reuși acest lucru, iar fata cunoscutului manelist, Adrian Minune, a dezvăluit totul.

Carmen Minune, pe numele ei adevărat, Carmen Simionescu, a devenit mama pentru prima oară pe 1 august. A adus-o pe lume pe Sofia Maria Rossa, o fetiță perfect sănătoasă care a primit nota zece din partea medicilor.

Cum a slăbit 10 kilograme

După naștere, ca orice proaspăt mămică, Carmen Minune a rămas cu câteva kilograme în plus. Nu a avut o mare problem să scape de ele. Ca drept dovadă, a scăpat de 10 kilograme într-un timp record.
Vedeta a făcut dezvăluiri complete despre noua viață de mamă.

„E frumos. E cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Este şi greu pentru că un copil are nevoie de toată atenţia, dar e cea mai mare realizare a mea de până acum. A trecut abia o lună, e de acomodare aşa… Am început să ne facem programul amândouă, ne-am obişnuit una cu cealaltă… Când te trezeşti cu un bebeluş, trebuie să ghiceşti ce-şi doreşte. Asta mi s-a părut cel mai dificil la început. Mă ajută mama mea şi mama lui Bobo. Ambele sunt lângă mine. Facem cu schimbul (…)”, a mărturisit Carmen Simionescu pentru Antena Stars.

Mai mult, pe lângă dieta minune, Carmen a dezvăluit și cum a trecut peste problemele pe care le-a avut după naștere. „Nu am avut probleme. Operaţia e operaţie indiferent de situaţie şi necesită recuperare, dar când îţi ţii copilul în braţe, uiţi de durere. Toate mămicile trec prin gândul că e mai important decât ele. (…) În timpul sarcinii am acumulat 12 kilograme şi în decursul a o săptămână am slăbit zece kilograme. Ştiu că sunt foarte multe fete care mă întreabă cum am reuşit. Pot să zic să sunt norocoasă”, a mai spus vedeta potrivit sursei citate.

Loading...

Revista Presei