Dieta Ramonei Gabor. Ce face zilnic după fiecare masă. Oricine poate încerca asta. Ea arată impecabil

de: Ana Toma
04 dec. 2020
Dieta Ramonei Gabor. Ce face zilnic după fiecare masă. Oricine poate încerca asta. Ea arată impecabil

Ramona Gabor arată impecabil, însă dincolo de o siluetă de invidat stă o dietă destul de strictă. Vedeta a vorbit despre regulile alimentare pe care le urmează, dar și despre ce face zilnic pentru a se menține în formă.

Ramona Gabor nu se ascunde de urmăritorii săi. Aceasta a postat pe instagram meniul său zilnic și se pare că aceasta are doar o singură masă pe zi după amiază, în jurul orei 4, o dietă destul de dură, însă pentru așa rezultate, efortul se merită.

”Am postat micul meu dejun. În ultima perioadă mănânc doar o masă pe zi și prima mea masă e undeva la 4-5 P.M. așa că am decis să am măcar un green juice dimineața și cred că e o decizie foarte bună’, a spus Ramona Gabor pe Instagram.

Locuitul în Dubai într-un apartament luxos vine și cu o vedere pe măsură. Ramona locuiește la etajul 39 și nu urcă niciodată cu liftul. În acest mod, vedeta se menține în formă.

Ce face Ramona Gabor zilnic

”În fiecare zi beau un suc de detoxifiere și urc cele 39 de etaje ale blocului”, a mai spus Ramona Gabor urmăritorilor săi.

Ramona Gabor locuiește de mai mulți ani în Dubai, iar pe lângă cariera de model, aceasta s-a lansat în afaceri și parte că îi merge din plin. Aceasta deține o linie de parfumuri care are mare succes.

Vedeta nu s-a oprit doar la atât. Aceasta a investit destul de mult pentru a deveni expertă în diamante și a urmat o serie de cursuri pentru a studia mai bine pietrele prețioase.

”Recent am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui.

M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamanatului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi’, a declarat Ramona Gabor pentru click.ro.