Dieta secretă a lui Elizabeth Hurley. Arată perfect. Ce consumă în fiecare dimineață. Are trei reguli stricte pe care le respectă

de: Ana Toma
01 oct. 2020
Dieta secretă a lui Elizabeth Hurley. Arată perfect. Ce consumă în fiecare dimineață. Are trei reguli stricte pe care le respectă

Elizabeth Hurley, una dinte cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood, arată excelent la 55 de ani. Are o siluetă de invidiat și nu depune prea mare efort pentru acest lucru. Vedeta a mărturisit că există trei reguli stricte pe care le respectă în fiecare zi. 

Elizabeth Hurley a mărturisit că un întregul ei aspect se datorează unui stil de viață sănătos pe care l-a ales încă din urmă cu aproape 30 de ani, dat fiind că și-a pierdut bunica, răpusă de cancer la sân. De atunci, aceasta a depus toate eforturile posibile pentru a trăi sănătos.

Actrița susține că respectă trei reguli de bază: face sport în aer liber, consumă alimente în stare proaspătă și acordă timp activităților care o relaxează. De asemenea, un alt ritual pe care îl face în fiecare dimineață este să bea două pahare de apă caldă.

În trecut, Elizabeth Hurley a urmat dieta în funcție de grupa sanguină, dar acum lucrurile s-au schimbat și se bazează pe nutriție holistică, mai pe scurt, mănâncă echilbrat și a învățat să se bucure de ceea ce consumă, iar rezultatele sunt de-a dreptul remacabile.

”Am învățat să mă relaxez. Să renunț la telefon în timp ce mănânc și să mă bucur cu adevărat de ce am în farfurie. Digestia mea s-a îmbunătățit semnificativ după ce am urmat sfaturile specialiștilor”, a declarat ea.

Iaurtul grecesc e nelipsit 

Pe lângă cele două pahare cu apă care sunt lelipsite dimineața, vedeta consumă la micul dejun un iaurt grecesc, o banană și puțină miere, iar la prânz are un meniu destul de bogat. Ea consumă doar o supă de legume, iar la cină pui la grătar și multe legume.

Pe lângă alimetație, sportul e pe primul loc în viața vedetei. Ea realizează o serie de exerciții pentru toate grupurile de mușchi, majoritatea făcute în aer liber.