Dieta șoc a Danei Budeanu! Ce mănâncă aceasta în fiecare noapte, la 1! Până și Mircea Badea a rămas mut

dana budeanu

La 41 de ani, Dana Budeanu afișează o formă de zile mari. Aceasta este foarte slabă și nu ezită să arate în toate fotografiile acest lucru. Mulți s-au întrebat ce mănâncă aceasta în fiecare zi. La fel de curios a fost și Mircea Badea, care a întrebat-o ce dietă urmează.

Invitată la Antena3, în emisiunea lui Mihai Gâdea, aceasta a mărturisit că în fiecare noapte la 12-1 mănâncă tort. Dana Budeanu a spus că are trei tipuri din care alege, unul dintre acestea fiind cu bezea și ciocolată amăruie. Mihai Gâdea a spus că nu-i vine să creadă că arată așa și mănâncă dulciuri în fiecare noapte.

Designerul i-a explicat că ea dimineața mănâncă rodie, iar în timpul zilei normal, ba chiar destul de multe mâncăruri nesănătoase. Ea a ținut să sublinieze că nu-i plac fructele și că doar ananasul mai reprezintă o alternativă la rodie.

Dieta Danei Budeanu i-a șocat pe Mircea Badea și Mihai Gâdea

„Dar mănânc tort în fiecare noapte. Dacă sar o noapte, mă trezesc din somn și mănânc. Când nu mănânc rodie dimineața, mănânc tort. Eu dau rețetele la o cofetărie și lucrătoarele de acolo le prepară”, le-a spus Dana Budeanu lui Mircea Badea și Mihai Gâdea, care au rămas mască.

Ambii și-au exprimat uluirea, mai ales Mircea Badea. Dana Budeanu a insistat că dacă organismul se obișnuiește cu un tip de mâncare, atunci nu mai îngrașă. Mihai Gâdea a contrazis-o și a spus că dacă el ar mânca tort în fiecare noapte ar ajunge probabil ca fostul primar Cristian Popescu Piedone, în perioada în care era obez.

Așadar Dana Budeanu spune că mănâncă rodie dimineața, la prânz și seara mâncăruri de multe ori junk, iar noaptea tort, iar asta o ajută să fie extrem de slabă. Greu de crezut chiar și de către Mircea Badea. Probabil oricine i-ar încerca dieta, ar ajunge obez în maxim o lună, așa că evitați recomandările ei.

Revista Presei