Toggle Menu
  1. Home/
  2. Politică/

Din ce bani trăiește Elena Udrea în Costa Rica și cât ar fi plătit ca să devină refugiat politic

  1. Home/
  2. Politică/

Dacă Elena Udrea are sau nu statutul de refugiat politic, nu știm, dar ea insistă pe această temă, așa că o vom crede pe cuvânt. Mai rămâne ca și procurorii să fie de acord cu acest lucru. Cert este că refugiată sau nu, viața în Costa Rica este foarte scumpă. Dar banii nu par a fi o problemă pentru fostul ministru al Turismului. Aceasta locuiește într-un complex de lux, care asigură și securitate sporită. În același loc, își are domiciuliul și Alina Bica, buna sa prietenă.

Întrebată din ce bani trăiește, fosta blondă de la Cotroceni a recunoscut că viața este scumpă în țara de adopție, dar că este singură, nu are familie și se descurcă. Ținând cont că are afaceri și investiții în absolut toate domeniile posibile, este firesc să aibă în continuare foarte mulți bani. Cum a reușit să obțină atâția bani în 10 ani, cu Laura Codruța Kovesi sau procuror general sau procuror șef al DNA, este o dilemă la care trebuie să reflecteze protestatarii rezist.

Udrea a fost întrebată, in direct, vineri seara, la Romania TV și daca este adevarat ca a platit intre 30.000 si 40.000 de dolari pentru a obtine statutul de refugiat politic in Costa Rica. Cam cât două poșete de-alea sale. Udrea a negat vehement aceste informatii.

„Sunt extrem de jigniti cei care ofera aceste servicii in Costa Rica. Ma asteptam la astfel de lucruri. In Costa Rica exista Curtea pentru Drepturile Omului. Sa spui asa ceva despre Costa Rica e o jignire. Daca ar afla asa ceva cei de aici, ar reactiona si mai rau. E o aberatie si o marsavie. O sa le spun eu autoritatile celor de aici ce s-a vehiculat in Romania”, a declarat Udrea la RTV.

Poate te interesează și…

S-a aflat adevărul! De ce a fost lăsată de fapt Gabriela Cristea fără emisiune de cei de la Kanal D și ce dezie radicală a luat acum vedeta

EXCLUSIV! Cei de la Kanal D, prinși cu minciuna! S-a aflat adevărul – ce mănâncă de fapt concurenții în fiecare zi

Ciobănașul român care l-a văzut pe Dumnezeu! Cum a vindecat apoi sute de mii de oameni

Valentin Păun/ Sursa foto: facebook