Din ce cauză a murit Cristina Țopescu? Un celebru medic aruncă bomba. Ce arată indiciile

cristinatopescu

Din ce cauză a murit Cristina Țopescu? Un medic celebru aruncă bomba. După informațiile apărute în presă, acesta și-ar fi data seama care a fost, de fapt, cauza decesului.

Medicul Vladimir Beliș, fost director al INML şi membru de onoare al Academiei Române, a vorbit despre tragicul eveniment. Acesta consideră că jurnalista ar fi suferit un infarct miocardic. Totul se va dovedi abia peste două-trei săptămâni, după efectuarea unei cercetări histopatologice, susține el.

“Diagnosticul de infarct nu va putea fi pus decât după efectuarea unei cercetări histopatologice. Durează două-trei săptămâni, până se va putea stabili. După starea de agitație pe care înțeleg că o avea, din informațiile pe care le am de la televizor, ar putea fi o cauză de infarct miocardic. Starea de neliniște poate fi una din cauzele care să declanșeze o insuficiență cardiacă”, a declarat Vladimir Beliş pentru Antena 3.

Vedeta va fi incinerată

Trupul Cristinei Țopescu ar urma să fie incinerat miercuri. Decizia ar fi fost luată chiar de familie, precizează RTV. Medicii nu au putut identifica motivul decesului.

În stomacul său, aceștia au găsit medicamente. Din această cauză, i se va face o expertiză toxicologică.

Vestea decesului a picat ca un trăznet

Prieteni și oameni care au cunoscut-o și-au exprimat regretul. Chiar și Călin Popescu Tăriceanu a comentat vestea pe pagina de Facebook.

„Vestea decesului Cristinei Ţopescu a picat ca un trăznet pentru toţi românii. Am pierdut unul dintre cei mai buni jurnalişti, un model pentru tinerele generaţii de jurnalişti. Am apreciat întotdeauna la ea sinceritatea opiniilor sale, fiind un om care şi-a păstrat sufletul curat şi mereu liber.

Cristina Ţopescu s-a dus într-un loc în care va fi alături de cei dragi ei, de tatăl ei, regretatul Cristian Ţopescu. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, este mesajul postat de Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Revista Presei