Din ce-și întreține familia Gabriela Cristea? Și-a găsit de muncă în plină pandemie. Prezentatoarea a uimit pe toată lumea

gabriela-cristea-tavi-clonda-48252200

Aproape toate vedetele autohtone se plâng de faptul că pandemia de coronavirus i-a lovit crunt. Sunt emisiuni TV suspendate, iar de concerte sau alte evenimente nu mai poate fi vorba. Ei bine, Gabriela Cristea și-a găsit de muncă.

Din ce se întreține Gabriela Cristea

Prezentatoarea și-a descoperit un nou hobby de când este blocată în casă de pandemia de coronavirus. Vedeta și-a găsit de muncă. Bruneta a uimit pe toată lumea.

Prezentatoarea și-a lansat un vlog culinar unde postează diverse rețete, iar mesajul fanilor este mereu cât se poate de încurajator. Unul dintre mesajele primite de Gabriela Cristea a făcut-o pe vedetă să meargă mai departe.

”Sunteți o doamnă! Îmi place mult că știți să gătiți, nu sunteți o fițoasă vedetă. Și nu-i de mirare că sunteți frumoasă la exterior și că aveți un suflet bun.

Îmi plac postarile tale. Pentru multe tinere, sa învețe cum se ține o căsnicie”, sună unul dintre mesajele la postările pe Instagram ale vedetei Antena Stars.

Proiectul a prins contur încă din luna martie acestui an. Acesta s-a născut din pasiunea ei pentru bucătărie și cât de curând ar putea deveni și profitabil financiar.

Prezentatoarea TV își dorea de acum zece ani să prezinte un alt format de emisiune decât matrimoniale, cel care a și consacrat-o. Într-o apariție recentă în fața publicului pe Internet, Gabriela s-a plâns fanilor că nu mai găsește drojdie pentru pâine. Dar, vedeta nu s-a lăsat descurajată și a făcut maia din drojdie de bere, pe care a multiplicat-o, și cartofi pufoși, într-o oală de lut.

”Am amestecat două grame drojdie uscată, cu 100 de grame de făină și o cantitate de 200 ml de apă, apoi am pus la frigider și am amestecat. A doua rețetă este cu o lingură de făină, amestecată cu 100 ml bere, ce o aveam deja în casă, și două lingurițe de zahăr” (…)„Suntem în mijlocul filmărilor.

Vă aștept în curând în bucătăria mea byGabriela Cristea, pe pagina de Facebook, pe Instagram și pe canalul de Youtube, cu un proiect în care vă voi prezența rețete sănătoase, ce se prepară ușor și pot fi utile și celor care țin dietă”, preciza prezentatoarea TV.

Revista Presei