Dincă a cedat în fața psihologului criminalist: Ori mor eu, ori mori matale. Dar eu nu mor.

12 dec. 2019
Dincă a cedat în fața psihologului criminalist: Ori mor eu, ori mori matale. Dar eu nu mor.

Gheorghe Dincă a cedat! Acesta a fost descusut de psihologul criminalist Dorin Dumitran, profiler IGPR. Oficialul a dezvăluit cum l-a făcut pe criminal să vorbească.

Acesta a declarat că, după aproape trei luni de la debutul audierilor și aproape 60 de ore de audieri, Gheorgeh Dincă i-a spus acestuia: “Ori mor eu, ori mori matale. Dar eu nu mor”.

Oficialul a precizat că discuțiile cu Dincă l-au făcut să slăbească și că a fost foarte dificil să-l facă să cedeze.

″- Toate aceste concluzii prezentate astăzi provin din rapoarte din dosare de mare violență, pentru că noi numai pe acestea lucrăm. Evident cu toți vă întrebați cum se ajunge la un astfel de raport. Păi, poți ajunge mai repede sau mai ușor.

– Piatra de încercare a fost acest ultim dosar, Caracal, sper să nu mai am unul similar, pentru că există mai multe modalități de a scădea în greutate. Odată vă deplasați în zone apropiate de nivelul mării și veți scădea cu câteva miligrame și veți îmbătrâni cu câteva milisecunde, dar dacă vă duceți pe vârful muntelui veți scădea în greutate și veți câștiga în tinerețe.

– Mai există detoxifierea de colon și mai există un individ sau Revalid, Rinosan, sau ce-o mai fi pe acolo. Mai există categoria de indivizi față de care foarte mulți, și vreau să spun lucru acesta, s-au raportat: “Domnule, de ce a durat atât de mult lupta cu acest individ?”. Pentru că nea George a fost ca două plăci metalice ruginite aflate pe fundul Mării Negre și prinse cu niște prezoane extrem de puternice. Ăsta este el.

– Dacă pornim de la premisa că suntem psihologi și suntem preoți, și gata, ți-am pus patrafirul în cap, mărturisește, mai facem o greșeală, considerând suspecții așa, Arsenie Boca. Deci, nu s-a întâmplat lucrul acesta.

– În afară de cele peste 60 de ore de filmări și audieri și de luptă cu el, în noiembrie a cedat. Pentru că i-am spus: “Ori mor eu, ori mori matale”. “Dom’ profesor, că nu se poate”. “Bre, ori mori matale, ori mor eu”. “Dar eu nu mor”. “Bine, dom’ profesor, gata, asta este”. A durat foarte mult, acesta este materialul uman.

– Că ce a ieșit în presă, că politruci desfrunziți, și fel de fel de indivizi, la început te enervau, pe urmă m-am calmat: “De ce să mă pregătesc pentru ăsta”. Dacă vreți să slăbiți intrați în anchetă. Și veți slăbi cam un kilogram.”, a spus Dorin Dumitran.