Divorț bombă în showbiz! Este cea mai șocantă despărțire din ultimii 10 ani! Păreau familia perfectă: motivul este chiar uluitor

divort
Photo by Eric Ward on Unsplash

Este un nou cutremur în showbiz. Se pare că pandemia nu a fost de bun augur pentru toate cuplurile celebre, care divorțează pe bandă rulantă. Însă acesta poate fi declarat divorțul anului și a șocat pe toată lumea. Pepe și Raluca Pastramă se despart după opt ani de căsnicie. Cei doi au împreună și două fetiție.

Pepe a fost cel care a făcut anunțul trist printr-un clip pe youtube și a ținut să precizeze că el a făcut posibilul să își salveze căsnicia, însă soția nu a mai dorit să acode o șansă relației.

Pepe și Raluca Pastramă nu mai locuiesc împreună de două săptămâni și se pare că neînțelegerile dintre ei sunt mai vechi, dar acum au atins apogeul.

Pepe anunță că el și Raluca Pastramă divorțează

„Dragilor, vreau să fac un anunț extrem de important. Este trist, dar adevărat. Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea, nu mai există tensiuni. Sau cel puțin ne străduim să nu mai existe.

Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și fericirea lor. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu fetele. După ce am trecut de acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Sper din suflet să respectați decizia noastră, să nu speculați prea mult, pentru că noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. Vom divorța la notar, nu vom merge la tribunal. Din punctul meu de vedere nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia”, a mărturisit Pepe în clipul postat pe contul său oficial de YouTube.

Pepe a mai fost căsătorit în trecut cu Oana Zăvoranu, iar divorțul dintre cei doi s-a lăsat cu un scandal imens. Artistul a suferit enorm, dar în cele din urmă părea să-și fi găsit liniștea în brațele Ralucăi Pastramă. Și fosta lui soție s-a recăsătorit și postează periodic filmulețe cu ea și partenerul de viață în care arată fanilor că duce o viață minunată.

Revista Presei