Divorț bombă în showbiz! Este scandal monstru. S-au despărțit după o viață. Motivul este halucinant

divort

Divorț bombă în lumea showbiz-ului românesc. După o viață împreună, unul dintre cele mai cunoscute cupluri a decis să meargă pe drumuri separate. Motivul despărțirii este unul halucinant. Vestea va fi un șoc în lumea muzicii.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au pus capăt mariajului lor după 33 de ani împreună. Deși cei doi s-au despărțit în luna aprilie a acestui an, vestea a fost confirmată de abia în acest weekend, chiar de către artistă.

Aceasta a mărturisit că deși au decis să meargă pe drumuri separate, fostul cuplul a hotărât nu e nevoie ca niciunul dintre ei să plece din locuința pe care o împărțeau. Astfel, cei doi continuă să trăiască în aceași casă, însă la etaje diferite.

“Din aprilie, eu și Pădureanu suntem despărțiți. A fost un motiv foarte bine întemeiat, cunoscut. De comun acord, stăm în aceeași casă. El stă la etajul 1, iar eu stau la etajul 2. Mâncăm separat, eu mănânc cu copiii, nora mea îl servește.Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită.

În afara faptului că el are doi copii din prima căsnicie, cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe. M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva”, a declarat Catanga, la Antena Stars.

Căsătoria i-a despărțit? 

Cei doi artiști s-au căsătorit în anul 2014 după 27 de ani de relație, însă artista a mărturisit că acest lucru nu a fost tocmai o alegere corectă.

„Lucruile s-au schimbat în rău. De când m-am căsătorit, nu-mi merge bine. Și financiar este foarte prost. Mă gândesc că nașii nu au făcut-o cu plăcere. Nu au plătit nici lumânările. Vreau să știe toată lumea că am depus acțiune de divorț.

Este vorba doar de actul în sine. Noi suntem aceeași familie frumoasă. Poate că nu mai vreau să port acest nume de Pădureanu. Vreau să revin la numele meu. Iubirea există între noi doi, dar nu mai vreau să-i port numele”, spunea cântăreața în urmă cu ceva timp.

Revista Presei