Divorț bombă în showbiz! Întreaga lume se cutremură: un scandal monstru va exploda. Toți au crezut că este doar o regie ieftină

07 ian. 2021
Divorț bombă în showbiz! Întreaga lume se cutremură: un scandal monstru va exploda. Toți au crezut că este doar o regie ieftină

Inevitabilul s-a produs. S-au separat în urmă cu mai multe luni, dar mulți au crezut că la mijloc ar fi vorba doar despre o regie pentru a atrage atenția asupra lor, ambii fiind fiind foarte doritori de a fi permanent în prim plan. Dar iată că zvonurile devin realitate, iar acum Kim Kardashian și Kanye West  chiar au depus actele de divorț.

Vedeta, care a devenit celebră după ce a fost personaj principal în reality show-ul care prezenta viața familiei sale și-a angajat deja avocata preferată, cea care a ajutat-o și în 2013 să divorțeze de starul NBA Kris Humphries. Aceasta a gestionat și alte divorțuri celebre din showbiz, cum a fost cel dintre Angelina Jolie și Brad Pitt.

Nu mai există nicio cale de împăcare

Între Kim Kardashian și Kanye West nu mai este acum nicio cale de împăcare, susțin numeroase surse din apropierea familiei. În ultimul an, cuplul ar fi încercat să-și salveze căsnicia, dar fără succes, relatează cotidianul The Sun.

„Sunt aproape de un acord mediat de avocata Laura Vasser”, a declarat o persoană din anturajul vedetelor, conform sursei citate.

Kim Kardashian și Kanye West au împreună patru copii și erau unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz

Presa internațională notează și că celebra Kim Kardashian s-a afișat în public fără inelul de logodnă în valoare de 1,3 milioane de dolari. Aceasta este la al treilea mariaj eșuat. Cel cu Kanye data din 2016, iar din povestea lor de iubire a rezultate două fete, North – 7 ani, Chicago – 2 ani, și doi băieți, Saint – 5 ani și Psalm – 1 an.

Kanye West a recunoscut că este bipolar

În anul 2020, Kanye West, în vârstă de 43 de ani, a mărturisit public că suferă de o tulburare bipolară și a ales să se retragă la ferma sa din Wyoming, unde stă singur de câteva luni, mai scrie The Sun. În toată această perioadă, Kim a rămas în Los Angeles, împreună cei patru copii ai săi.

Kanye West a candidat și la alegerile prezidențiale din SUA. Acesta era bun prieten cu Donald Trump, astfel că presa a speculat că acesta dorește de fapt să-l ajute pe președintele în funcție să-și păstreze mandatul. Dar el a infirmat aceste zvonuri spunând că vrea să câștige.