Divorț bombă în showbiz! Va ieși un scandal monstru. Amândoi vor custodia copiilor

de: Ana Toma
12 dec. 2020
Divorț bombă în showbiz! Va ieși un scandal monstru. Amândoi vor custodia copiilor

Divorț bombă în showbiz. Un celebru cuplu divorțează după mai bine de 16 ani de relație, iar socotelile nu vor fi încheiate deloc armonios. Custodia copiilor va declanșa un scandal monstru.

Meghan Fox și Brian Austin Green au anunțat că divorțează după 16 ani de relație, iar cei trei copii pe care îi au împreună va agrava mult procesul de separare.

Căsnicia celor doi nu a fost una tocmai normală. Cuplul a avut o relație cu adevărat tumultoasă. S-au certat, s-au împăcat, însă acum separarea este definitivă.

Decizia de a divorța se pare că i-a apriținut actriței, care deja s-a și afișat cu noul ei iubit, Machine Gun Kelly, în vârstă de 30 de ani, mult mai tânăr decât ea. Surprinzător este faptul că în primăvara acestui an au mai apărut o serie de imagini cu cei doi, însă Brian Green susținea la acea vreme că cei doi sunt doar prieteni.

”În cele din urmă, fluturii se plictisesc când stau prea mult pe aceeaşi floare. Se simt sufocaţi. Lumea e mare, iar ei vor s-o exploreze”, scria Brian în primăvară, pe pagina personală de socializare.

Scandal monstru pe custodie

Deși fani s-ar fi așteptat ca separarea celor doi să fie făcută în liniște, totul s-a complicat, după ce Brian Austin Green a cerut custodia copiilor. Deși îi va fi destul de dificil să îi crească pe micuți, actorul își dorește acest lucru mai mult decât orice.

De asemenea, surse apropiate cuplului a precizat că Brian Austin Green nu și-ar fi dorit deloc divorțul, Meghan fiind marea sa iubire.

”A iubit-o pe Megan cum nu a iubit pe nimeni altcineva. Toți prietenii știu că ar fi vrut să facă tot ce îi stă în putință pentru a o păstra și să facă lucrurile să meargă în căsnicie”, spunea sursa citată.

”A fost prietena mea cea mai bună timp de 15 ani şi nu vreau să pierd acest lucru”, spunea la un momendat Brian Austin Green.