Divorț bombă în lumea mondenă! Nimeni nu a știut că s-au despărțit. Au făcut totul pe ascuns

divort_02672800

Este șoc total în lumea mondenă autohtonă. Unul dintre cele mai sudate cupluri au decis să divorțeze Nimeni nu a știut până acum că s-au despărțit. Totul s-a întâmplat pe ascuns.

Divorț bombă în lumea mondenă

Într-o perioadă în care toate lucrurile sunt oprite din cauza pandemiei de coronavirus, ies la iveală amănunte bombă din lumea mondenă. Unul dintre cele mai tari cupluri s-a destrămat. Totul s-a întâmplat după o căsnicie de șase ani de zile.

Andrei Hrebenciuc și Irina Noapteș au divorțat în secret. Dacă acum șase ani, Hrebenciuc jr. și fata nababului de la CFR s-au căsătorit și au uimit cu petrecerea de 400 de invitați, de la Palatul Snagov, acum totul s-a destrămat.

Povestea lor de dragoste s-a sfârșit brusc, în urmă cu puțin timp. Andrei Hrebenciuc și soția lui, Irina Noapteș, fiica fostului director de la CFR, au decis să meargă pe drumuri separate în viață, anunță cancan.ro.

Cei doi au divorțat la notar, în termeni amiabili. Conștienți că despărțirea lor va lua prin surprindere întreaga lume bună, cei doi tineri și-au dorit ca divorțul aibă loc departe de ochii curioșilor.

Nuntă cu 400 de invitați, la Palatul Snagov

În septembrie 2014, fiul fostului lider, PSD Viorel Hrebenciuc și Irina Noapteș, și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă. După o săptămână de la cununia civilă, Andrei și Irina au avut parte de o nuntă spectaculoasă, la Palatul Snagov. La eveniment au luat parte aproximativ 400 de invitați.

Printre aceștia s-au numărat nume grele din PSD, dar și din mediul de afaceri.

Înainte de a avea o relație cu Irina, Hrebenciuc Jr. a fost împreună cu mezina familiei Băsescu. Cu toate că tatăl lui Andrei a fost la cuțite cu fostul președinte, Traian Băsescu, cei doi tineri au sfidat rivalitățile părinților și au avut parte de o frumoasă poveste, care s-a terminat în anul 2008.

Citește și:

Revista Presei