Divorț cu scandal! Vedeta a plecat de acasă în toiul nopții

Divorț cu scandal! Un cunoscut manechin dezvăluie motivul pentru care s-a despărțit de soțul ei italian. Nimeni nu a știut motivul ce a dus la marea ruptură. Acum, românca a dezvăluit totul.

Catrinel Menghia a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de soțul ei. Modelul spune că a descoperit că a fost înșelată și a plecat de acasă în mijlocul nopții.

„M-am îndrăgostit aşa de el și de situație, avea un copil mic. Mă păcălea pe mine că de fapt fetița stă mai mult cu el că mama nu prea o vrea. Eu vedeam o familie pregătită a mea. Au fost șapte ani frumoşi de căsnicie şi după aceea s-au întamplat nişte lucruri!”, a spus Catrinel Menghia, la europa fm.

Catrinel Menghia a vorbit pentru prima oară despre divorțul de soțul ei

Vedeta a descoperit totul printr-un e-mail spart.

„Când am ieşit din casă în noaptea cu pricina am știut că nu am să mă mai întorc. Am aflat că în ultimii doi ani din viață, totul s-a întâmplat printr-un mail spart. Am fost dezamăgită, nu era una, erau multe. S-a întamplat prea repede şi am fost dezamăgită!”, a mai spus Catrinel Menghia.

Catrinel a adus pe lume o fetiță, pe Caroline Léon Di Lodovico.

Românca a făcut furori peste hotare.

Aceasta a primit, în 2013, premierul L’Explosive Talent Award la festivalul de film Giffoni și a primit un rol în filmul „L’errore”. În 2016, aceasta a fost premiată cu trofeul Kineo la Festivalul de la Venezia.

Mai mult, românca este personajul principal al videoclipului semnat de Max Pezzali, Nek și Francesco Regna și a devenit ambasadorul brandului Chopard și al Fundației Andrea Bocelli.

Loading...

Revista Presei