Divorț complet neașteptat în showbiz! Super vedeta Pro Tv și soțul său au decis să țină totul secret

pro tv

Sezonul divorțurile nu s-a închis încă. Vara aceasta foarte multe vedete și-au spus adio, dar se pare că și toamna vine cu vești tot în acest sens. Cuplurile din showbiz nu se mai înțeleg și sunt într-o permanentă căutare de nou și senzațional, iar asta se resimte și în căsnicii.

Un apropiat al familiei Prodan – Reghecampf susține că cei doi au divorțat de câteva luni, dar pentru că au afaceri foarte bănoase împreună au decis să pozeze în continuare în familia perfectă. Anamaria Prodan este în prezent una dintre vedetele Pro Tv de mare succes. Ea prezintă reality show-ul Gospodari fără pereche, care face audiențe record.

”Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă”, a declarat o sursă din apropierea soților Reghecampf, pentru Click!.

Pumnul care a făcut-o și mai celebră

În ziua în care Simona Halep câștiga Wimbledonul, un filmuleț cu Anamaria Prodan pocnindu-l pe Dan Alexa făcea înconjurul internetului. Presa a scris atunci că cei doi ar fi amanți. Ambii au negat zvonurile.

„De ce băgați în seamă tot? Vă rog, lăsați-mă! Am vorbit de niște jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasa și vulcanică. La ce circ e în presa, iar sunt în prim-plan mereu… Sunt obișnuită să fiu numărul 1 în presă și în sport. Am simțit că îmi ia fața Halep. M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câștigat ea Wimbledon-ul. Glumesc… Am avut o discuție despre două transferuri mai nereușite. Atât. Nimic mai mult”, a declarat Anamaria Prodan chiar în ziua incidentului, conform Cancan.

 

 

Revista Presei