Divorț șocant în showbiz! Nimeni nu a știut că cei doi nu se înțeleg. Păreau cuplul perfect, dar ea l-a înșelat

divort indragostit

Păreau cuplul perfect, dar iată că lucrurile nu erau atât de roz pe cât încercat cei doi să le prezinte. Căsătoriți de mai bine de zece ani, cu trei copii împreună, actorii Megan Fox și Brian Austin Green au decis să divorțeze, șocând toată lumea showbiz-ului.

Tabloidele americane spun că motivul ar fi rapperul Machine Gun Kelly, fostul colegul de filmare al actriței în producția „Midnight in the Swichtgrass”. Cei doi au fost surprinși de mai multe ori împreună, însă Green a negat această ipoteză.

Ce i-a transmis Green lui Megan

„O voi iubi mereu”, a spus actorul în vârstă de 46 de ani, care a adăugat și că dorește să mai petreacă vacanțe împreună cu fosta lui soție și cei mici. El a explicat și că motivul divorțului ar fi de fapt distanțarea survernită între ei la finalul anului trecut, atunci când Megan a fost plecată la filmări în altă țară.

„A fost prietena mea cea mai bună timp de 15 ani și nu vreau să pierd acest lucru”, a mai spus Brian Austin Green.

Megan Fox și Brian Austin Green, cunoscuți pentru rolurile în Transformers, respectiv Beverly Hills s-au cunoscut în anul 2004, s-au logodit în anul 2006, apoi s-au despărțit în anul 2009 și s-au căsătorit în 2010, în Hawaii. În anul 2015, cei doi au fost la un pas de divorț, însă au decis să mai dea o șansă căsniciei.

Revista Presei