Divorțul anului în România! Este cutremur total în showbiz. Astăzi a anunțat oficial

divort-300×169

Din păcate, este oficial. Tot ce s-a scris recent în presa din România a fost adevărat. Este, probabil, cel mai răsunător divorț al începului de an. 

Andreea Bălan, căci despre ea este vorba, a anunțat oficial că va divorța de George Burca. Anunțul oficial vine la scurt timp după ce presa din România a scris în detaliu despre scandalurile dintre cei doi.

„Dragilor, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și de susținere. Le-am citit pe toate. Tot ce pot să vă spun este că ceea ce s-a scris în presă este adevărat. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella și Clara trebuie potejate. Vă îmbrățisez cu drag, mereu a voastră AB”, a scris Andreea Bălan pe pagina personală de instagram.

El parcă a luat-o razna

Informația vine la scurt timp după s-a aflat că soțul Andreei Bălan a fost prins conducând sub influența stupefiantelor. George Burca a fost oprit de Poliția Rutieră și a fost prins că mergea cu mașina după ce consumase cocaină.

„Ce să zic, aveam bănuielile mele că face asta (n.r. – că George Burcea se droghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are și el familie, copilași… Muncește mult și asta face George cu banii câștigați? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el (…) Vă zic ce am mai auzit și eu.

Ei aveau de mult probleme, dar Andreea a fost foarte înțelegătoare și permisivă. Dar el parcă a luat-o razna. După ce s-a aflat (n.r. – că s-a drogat), sper să vă dați seama cât adevăr este în vorbele lui despre mine”, a răbufnit socrul Andreei Bălan.

Revista Presei