Divorțul anului în showbiz! Motivul pentru care cei doi și-au spus adio. A confirmat totul

divort indragostit

Divorțul anului în showbiz! Și-au spus adio deși au împreună o fetiță. Totul a fost confirmat astăzi. O cunoscută cântăreață din România și soțul său au decis să meargă pe căi separate. Sunt două persoane libere.

Este vorba despre Andreea Antonescu și soțul său Traian. Vedeta a mărturisit totul pentru revista Viva. S-au despărțit, dar nu au avut timp să meargă să semneze actele pentru că ea a fost foarte ocupată cu proiectele din țară.

Când și de ce s-a produs această despărțire?

Cel mai mult a cântărit dorința Andreei de a face carieră aici, în România. Despărțirea a avut loc în urmă cu câteva luni. Cei doi au discutat despre viitorul lor și au ajuns la această concluzie nefericită.

„In momentul acesta, atat eu, cat si Traian suntem doua persoane libere! Nu mai suntem implicati intr-o relatie, decizie pe care am luat-o impreuna inca de acum cateva luni. Intre noi au ramas o relatie de prietenie si… procedura birocratica! Dandu-mi seama ca planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis sa deschid subiectul, asta dupa ce am analizat situatia pe toate partile. I-am spus sincer care este opinia mea legata de viitorul nostru ca relatie, i-am explicat faptul ca fiecare dintre noi are dreptul la a-si implini visele, oricare ar fi ele. Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare in directii diferite, banuiesc. Divortul nu s-a pronuntat inca, acest proces amanandu-se strict din lipsa de timp, amandoi fiind foarte ocupati pe plan profesional!”, a spus Andreea Antonescu pentru VIVA!.

„Nu pot spune ca am simtit neaparat ca mariajul a inceput sa scartaie, mai degraba consider ca, in timp, telurile noastre s-au schimbat, nu mai sunt comune. Daca eu ma vad traindu-mi viata si in America, dar si in Romania, Traian se regaseste doar in State! Nu mi se pare corect sau normal sa-i cer sa se adapteze stilului meu. La urma urmei, fiecare dintre noi are dreptul de a lua propriile decizii si de a trai liber, dupa bunul plac”, a mai spus vedeta pentru sursa citata.

 

Revista Presei