Divorțul anului?! Shakira a vorbit despre despărțirea de Pique: Vedeta a spus totul

Shakira

Ar fi divorțul anului. Celebra Shakira a vorbit despre despărțirea de tatăl copiilor ei, cunoscutul fotbalist, Gerard Pique. Vedeta s-a decis să spună totul totul după apariția mai multor zvonuri.

Unii apropiați ai cuplului au spus în presa mondenă că cei doi nu s-ar mai înțelege deloc și că ar fi la un pas de despărțire. Celebra cântăreață a decis să rupă tăcerea și să facă dezvăluiri complete despre tatăl copiilor ei.

Se desparte Shakira de Pique?!

Shakira este una dintre cele mai în vogă cântărețe de pe tot mapamondul. A avut însă și clipe când a fost la un pas să spună stop. În urmă cu doi ani a fost obligată să-și anuleze un turneu extrem de important.

Problemele de sănătate ale Shakirei

Shakira a suferit o hemoragie la cozile vocale. Aceste probleme au speriat-o îngrozitor și au afectat-o atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, după cum povestește artista în documentarul „El Dorado Tour’.

A mers imediat la medic. A consultat mai mulți specialiști care i-au transmis că trebuie să se opereze. A refuzat, pentru că ar fi stat prea mult timp departe de cei doi copii pe care îi are cu fotbalistul. „Operația însemna să stau departe de copiii mei un timp foarte lung și nu aveam voie nici să strănut măcar. Mi-aduc aminte că l-am întrebat pe Sasha în decembrie ce își dorește de Crăciun și mi-am zis: Mă voi ruga la Dumnezeu și la Fecioara Maria ca mama mea să-și recapete vocea’, a povestit Shakira, cu lacrimi în ochi, cea mai grea perioadă din viața ei.

„Știți ce înseamnă să ai un copil de doi ani și unul de 4 ani și să nu poți comunica cu ei? Încercați să faceți asta prin semne sau pe o tablă de scris’, a mai precizat Shakira.

A urmat o perioadă groaznică pentru vedetă. Era mereu tristă, irascibilă, dar aici intervenit soțul ei. Starul Barcelonei a fost cel care a încurajat-o să facă ceea ce-i place. În ciuda a tot ce s-a scris în presa spaniolă la momentul respectiv, artista a mărturisit că a reușit să-și revină doar cu ajutorul familiei și al lui Pique. Fotbalistul a susținut-o și a fost lângă ea în fiecare moment.

„Gerard m-a văzut plângând de foarte multe ori. Credeam că nu îmi voi mai relua cariera. Mi-a spus că nu îşi doreşte un viitor cu o femeie nefericită. Toată lumea producea muzică, iar eu îmi revenisem, dar eram blocată în casă cu copiii. «Du-te şi fă ce-ţi place, du-te şi munceşte», mi-a spus, a dezvăluit Shakira.

Shakira are 42 de ani, iar Pique este cu 10 ani mai tânăr dar cu toate acestea cei doi formează un cuplu perfect, iar artista mărturisește că iubirea lor devine din ce în ce mai puternică. Totuși, cei doi au perioade în care nu se văd chiar și o lună întreagă.

„Noi nu am fost niciodată un cuplu tradiţional. Nu avem un acord scris prin care ne împărţim treburile, dar amândoi suntem părinţi dedicaţi şi încercăm să ne descurcăm cât mai bine și să ne susținem reciproc. Nu ştim cum să facem altfel lucrurile. Uneori e greu când unul dintre noi nu poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reuşim ne sunăm des pe Facetime aşa că suntem tot timpul conectaţi şi acest lucru ajută foarte mult, a declarat Shakira pentru clarin.com.
Shakira și jucătorul de fotbal de la FC Barcelona formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. EI au împreună doi băieți, MIlan și Sasha.

Revista Presei