DNA intră în forță în PSD. Ce fapte vizează anchetatorii: Se poate lăsa cu ani grei de închisoare

08 iun. 2020
DNA intră în forță în PSD. Ce fapte vizează anchetatorii: Se poate lăsa cu ani grei de închisoare

După o perioadă mai mult decât liniștită în ceea ce privește marile dosare, Direcția Generală Anticorupție intră în forță în PSD.

„Au fost cerute documentele legate de achiziţiile din campania pentru alegerile prezidenţiale de anul trecut. Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romaşcanu. „Ştiu că sunt cerute, nu am detalii, le voi afla în curând. Nu a fost în agenda partidului chestia asta”, a declarat Lucian Romaşcanu,” potrivit Mediafax.

DNA intră în forță în PSD. Ce fapte vizează anchetatorii

Deși ancheta DNA vizează perioada în care Viorica Dăncilă era liderul partidului, aceasta susține că nu știe nimic legat de anchetă.

„Eu, personal, nu ştiu să existe o anchetă privind derularea campaniei prezidenţiale a PSD. (…) Vreau să subliniez, fiindcă am văzut că au apărut foarte multe speculaţii, mulţi oameni care au venit cu acuzaţii nefondate, nu m-am ocupat, în calitate de preşedinte, de partea financiară sau de contracte. Toate au fost semnate de secretarul general şi semnate de trezorierul partidului şi cred că aceşti oameni nu au încălcat legea”, a spus fostul premier, citată de Mediafax.