Doamne ferește! Ce pedeapsă va primi un ofițer nord-coreean pentru că a produs și jucat în filme pentru adulți! Este primul din țara sa

kim jong un

Coreea de Nord este recunoscută pentru regulile extrem de stricte pe care le are. Printre acestea se numără și interzicerea filmelor pentru adulți. Un ofiţer din armata nord-coreeană pare că s-a gândit că poate păcăli totuși autoritățile.

Potrivit DailyNK, citat de stirileprotv.ro, ofiţerul care ar avea în jur de 40 de ani a fost imediat arestat pentru că a fost surprins chiar în timp ce încerca să distribuie filme pornografice realizate chiar de el, în care culmea mai era și actor. Alături de el, mai jucau și presupusa lui amantă, dar şi un bărbat necunoscut.

Pentru această faptă, el va plăti cu viața pentru că a fost condamnat la moarte. Şi complicii săi au fost prinşi, însă pedepsele lor nu au fost anunţate până la momentul publicării acestui articol.

Motivul incredibil pentru care a fost condamnat la moarte

Ofițerul nu este primul care a produs filme pentru adulți în Coreea de Nord, dar se pare că este primul care a realizat acest lucru într-un mod profesionist. Și pentru că a făcut acest lucru chiar în plină pandemie COVID a fost condamnat la moarte. Aceasta este justificarea autorităților de la Phenian pentru pedeapsa aplicată militarului.

Până acum, însă, filmele pentru adulţi realizate în Coreea de Nord erau realizate la nivel de amator, fiind filmate cu camere digitale sau chiar cu smartphone-uri şi erau date „la schimb”, în timp ce ofiţerul recent arestat ar fi realizat filme „la nivel profesionist”, pe care le putea vinde.

Citește și:

Revista Presei