Doi tineri au stat legați timp de 120 de zile pentru a-și salva relația. La ce concluzie au ajuns după acest experiment social

de:
21 iun. 2021
Doi tineri au stat legați timp de 120 de zile pentru a-și salva relația. La ce concluzie au ajuns după acest experiment social

Doi tineri s-au hotărât să facă un experiment social. Au stat legați timp de 123 de zile pentru a-și putea salva relația, ia rezultatul nu a fost pe placul amândurora. 

Alexandr Kudlay şi Viktoria Pustovitova sunt doi ucrainieni care au decis să facă testul suprem în relația lor. Se certau și se despărțeau destul de des, iar experiemntul de a sta încătușați 123 de zile a schimbat complet relația celor doi.

123 de zile, legați unul de celălalt

Totul a început de Valentine’s Day, atunci când cuplul a hotărât să dea o ultim șansă relației, așa că s-au încătușat unul de celălalt. Evident, experiementul social a fost împărtășit pe rețelele de socializare, iar imaginile sunt clare.

Cei doi au făcut totul împreună. Au mers la cumpărături împreună, la toaletă și au făcut și duși. Deși tânăra s-a opus în primă fază ideii de a se lega cu cătușe, în final, rezultatul a fost o lecție atât pentru ei cât și pentru alte cupluri care se află într-o relație dificilă.

„Cred că va fi o lecţie bună pentru noi, pentru celelalte cuplurile ucrainene şi pentru cuplurile din străinătate, să nu repete ce am făcut noi„, a mărturisit aceasta pentru Reuters.

Concluzia experimentului social

După săptămâni întregi legați unui de altul, Viktoria povestește că nu a primit deloc atenție din partea partenerului, chiar dacă erau constant unul lângă altul.

Am fost împreună toată ziua şi nu am primit deloc atenţie de la Alexandr pentru că eram constant unul lângă altul. El nu mi-a spus că îi e dor de mine, iar mie mi-ar fi plăcut să aud asta”, a spus cosmeticiana în vârstă de 29 de ani.

Kudlay pe de altă parte nu regretă măsura disperată la care au apelat pentru a salva relația. El a mărturisit că și-a dat seama cât de diferit este de partenera sa.

„Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, suntem total diferiţi”, a spus agentul de vânzări auto, în vârstă de 33 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @sashaplusvika