Doliu în România! Primul cântăreţ ucis de coronavirus! A ajuns în comă la spital şi nu a supravieţuit

doliu_romania_58319800

Doliu în muzica românească tradiţională, după ce un cunoscut interpret de muzică populară, infectat cu coronavirus, a murit în cursul zilei de marţi. Artistul era internat încă din Vinerea Mare. Teribil despre cine este vorba.

Doliu în muzica românească

A murit regretatul Nelu Bălășoiu! Cunoscutul artist de muzică populară a decedat în cursul dimineţii de marţi, după ce a ajuns încă de vineri la spital. Anunţul trist a fost făcut chiar de fiul său, Ionuţ.

Nelu Bălășoiu, a murit marți, 21 aprilie. Cunoscutul artist moldovean era internat în comă la spitalul din Suceava, după ce a fost infectat cu coronavirus. Ulterior, acesta a suferit un atac vascular cerebral. Anunțul tragic a fost făcut pe Facebook, de către fiul său.

„Din pacate tatal meu a incetat din viata in aceasta dimineata, in urma atacului vascular suferit saptamana trecuta! Va rog sin suflet sa imi respectati intimitatea si sa imi dati voie sa pregatesc toate aspectele necesare inmormantarii! Va multumesc tuturor pentru mesaje si pentru faptul ca v-ati rugat pentru el!”, a fost mesajul postat de fiul artistului, Ionuţ.

Cunoscutul artist avea 71 de ani şi a fost diagnosticat acum câteva zile cu teribilul virus care i-a adus şi sfârşitul. „Dragii nostri, vestile nu sunt bune. Din pacate tata a fost testat ieri iar astazi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat ca a suferit si un accident vascular cerebral, iar acum se afla in coma. Haideti sa ne rugam ca Dumnezeu sa faca o minune in aceste zile sfinte. Ma simt coplesit”, spunea Ionuţ Bălăşoiu în Vinerea Mare.

Revista Presei