DOLIU în showbiz! S-a aruncat de la etajul 27! Fanii au rămas șocați

doliu

Doliu în lumea showbiz-ului. O cunoscută personalitate de la Hollywood și-a pus capăt zilelor într-un mod inedit. Vedeta s-a aruncat în gol de la etajul 27. Fanii au rămas înmărmuriți la aflarea veștii.

Steve Bing, un conoscut producător de la Hollywood a decis să-și pună capăt zilelor la vârsta de doar 55 de ani. Acesta s-a aruncat în gol de la etajul 27 al unui imobil de lux din Los Angeles, scrie TMZ.

Producătorul nu era singur. Acesta era tatăl unui copil pe care îl avea cu actrița Elizabeth Hurley. Totuși, acest aspect nu a fost suficient pentru o viață liniștită. Surse din anchetă susțin că bărbatul a recurs la acest gest extrem din cauza depresiei. Se pare că acesta nu mai suporta să stea în izolare.

O imagine sumbră

Odată chemați la fața locului, anchetatorii au confirmat decesul unui bărbat de 55 de ani, însă nu i-au dezvăluit identitatea. În prezent, ancheta este în curs de desfășurare și urmează ca autoritățile să stabilească exact cum s-a produs tragicul eveniment.

Steve Bing a fost producătorul unor filme celebre precum “Get Carter”, de Sylvester Stallone, “Shine a light”, un documentar Rolling Stones regizat de Martin Scorsese.

Numele său a devenit cunoscut după ce a investit 80 de milioane de dolari în filmul The Polar Express, o animație extrem de îndrăgită, care s-a bucurat de încasări de 285 de milioane de dolari la nivel global.

Revista Presei