Doliu într-o familie de vedete. Și-au pierdut copilul într-un mod tragic. ”Venise timpul să ne luăm la revedere„

death2
Photo by Sandy Millar

Într-un eseu publicat online, modelul Chrissy Teigen a detaliat modul în care ea și soțul ei, cântărețul John Legend, și-au pierdut al treilea copil la puțin peste jumătatea sarcinii. Teigen a fost internată în spital după sângerări persistente și transfuzii multiple de sânge. I-a fost indusă nașterea copilul pe care îl numiseră Jack.

„Am fost anterior în pat mai mult de o lună, încercând doar să duc micuțul la 28 de săptămâni, o zonă„ mai sigură ”pentru făt.”

Cand hemoragia a devenit mai abundenta, fluidul in care se afla fatul a scazut simtitor. Chrissy poate sa jure ca, la un moment dat, a simtit copilul sprijinindu-se pe spate, cu manutele si piciorusele aproape iesindu-i din burta. Era clar ca lucrurile nu decurgeau bine – copilul nu mai avea destul lichid.

O durere cumplită și deplină

Medicii i-au spus ca baietelul pe care ea il astepta nu va supravietui, cu toate transfuziile de sange pe care i le-au facut. Si ca inclusiv viata ei era in pericol. „Venise timpul sa ne luam ramas bun”, a povestit ea. „Am plans putin la inceput, apoi am avut niste convulsii, respiram greu si nu reuseam sa fac fata incredibilei tristeti. Chiar si acum, cand scriu asta, pot sa simt durerea aceea din nou… o durere cumplita si deplina”, a adaugat modelul.

Chrissy a dezvaluit ca, impreuna cu sotul sau, John Legend, si-au tinut la sfarsit micutul in brate si si-au luat ramas bun de la el. „Le-am cerut asistentelor sa-mi arate manutele si piciorusele lui si le-am sarutat intruna. Nu stiu cand m-am oprit. Poate ca au fost zece minute sau o ora”, a marturisit ea.

Citește și:

Revista Presei